Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO ZA DRUGAČIJE

Fanta predstavila novi okus - Fanta Zero

Nova Fanta
Foto: Fanta
1/3
21.03.2019.
u 15:14

Fanta je bezalkoholni napitak bez kofeina pun zaigranih mjehurića koji je osvojio mlade diljem svijeta.

Inovativna Fanta Zero zadržala je neodoljiv okus naranče i prirodne arome, a sada je dostupna i u verziji bez dodanih šećera. Novi Zero okus Fante oduševiti će sve one razigrane i slobodnog duha koji su spremni da pokažu individualnost i žive život punim plućima. Uz to, nova Fanta idealno je osvježavajuće piće za toplije dane koji su pred nama.

Fanta je bezalkoholni napitak bez kofeina pun zaigranih mjehurića koji je osvojio mlade diljem svijeta. Zbog svojeg jedinstvenog sastava savršeno je piće za druženje s prijateljima i članovima obitelji, odličan dodatak uz grickalice u udobnosti doma ili na putu, a idealna je osvježavajuća alternativa i u svim ostalim prilikama.

Fantu su širom svijeta prihvatili tinejdžeri i mladi urbani ljudi koji su uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i promjene. Ne čekajte više niti sekunde. Uhvatite otkačeni trenutak sa svojom omiljenom bocom pića i pokažite svijetu svoju urbanu stranu uz hashtag #dnsfantaziram. Više informacija o novoj Fanti Zero potražite na službenoj Facebook i Instagram stranici.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Olujni
Olujni
18:27 21.03.2019.

Otrov!

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
15:44 21.03.2019.

Super! Mogli ste onda izmisliti bolju ambalažu, a ne tu plastiku tepati narodu na leđe da ju skuplja, plaća odvoz vašeg otpada, reciklažu,sve samo da vaš profit bude veći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije