Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevni pregled

Crobexi nastavili rast, pet milijunaša

Zagrebačka burza
Foto: Tatjana Tadić/PD/PIXSELL
19.08.2014.
u 17:52

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi danas je iznosio 13,9 milijuna kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze i danas su završili porastom. CROBEX je rastao za 0,67 posto na 1.845,54 bodova dok CROBEX10 bilježi rast od 0,71 posto na 1.048,45 boda.
Sektorski indeksi su dan završili s promjenama u rasponu od +1,93 posto koliko je porastao CROBEXkonstrukt do +0,32 posto koliko je zabilježio CROBEXnutris.
Obveznički indeksi dan su završili u plusu; CROBIS je porastao za 0,12 posto a CROBIStr bilježi rast od 0,14 posto, piše portal hrportfolio.hr.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi danas je iznosio 13,9 milijuna kuna što u odnosu na jučer predstavlja pad od 1,3 miljuna kuna. Milijunski promet evidentirala su pet izdanja a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +4,71 do -1,50 posto.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>> Većina fondova rasla, dobitnik KD Nova Europa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije