Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razdvojeni par

Ervin se rasplakao zbog odlaska Steffani, a i ona je podlegla emocijama

Ervin i Stefani
Foto: Printscreen/Youtube
1/4
12.09.2015.
u 14:10

Ervin se odvojio od svih te je otišao u sobu gdje se rasplakao i lice je pokrio ručnikom da sakrije suze, ali njegove jecaje su svi čuli.

Nakon što je nastao kaos kada su Vasići objavili da iz Big Brothera ispada Steffani, emocije nije mogao sakriti Ervin koji je mislio da ostaje bez sustanarke u koju se zaljubio. 

Pošto Ervin nije znao da je Splićanka otišla samo u sobu pored, a da nije napustila kuću, u ispovjedaonici joj je uputio emotivnu poruku.

- Ne ljutim se ni zbog jedne rečenice koju si mi uputila. Znam da tako ne misliš. Žao mi je što si napustila kuću, nedostaješ. Nadam se da ćemo se opet vidjeti kad izađem iz kuće, u studiju i nastaviti razgovor, druženje i sve ostalo - rekao je Ervin. 

Ervin se odvojio od svih te je otišao u sobu gdje se rasplakao i lice je pokrio ručnikom da sakrije suze, ali njegove jecaje su svi čuli.

Nešto kasnije, Steffani je s Vasićima gledala šta je Ervin rekao o njoj, i prvo je bila oduševljena, smijala se na sav glas, a onda je i ona popustila pred emocijama.

>> 1,700.000 Hrvata gledalo Big Brother i Farmu

Ključne riječi

Komentara 3

KS
krao_sam
17:01 12.09.2015.

Gradjani bih spolno opce s hrvaticama.

BA
bambusa
19:25 12.09.2015.

Ovaj će i vjeru prominut zbog Šteanije.

Avatar _Hedon_
_Hedon_
17:57 12.09.2015.

bolan,opalio on nju rvaticu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije