Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela morska romansa

Vatreni doček na Rivi: Romano s voljenom Marinom stigao u Split!

Doček za pobjednika Big brothera Romana Obilinovića
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/26
06.06.2016.
u 22:42

– Gori amigo, gori amigo sve! – vikao je Romano pred prisutnima na Rivi

Reality show Big Brother nedavno je završio, a iznos od 183.700 kuna odnio je Splićanin Romano Obilinović, koji novce namjerava podijeliti s Marinom. Nakon romanse u BB kući, manekenku Marinu Raguž pokušao je zaprositi u studiju, ali ona je odbila ponudu, kako javlja RTL.

Marina je kazala da želi riješiti sve nesuglasice s bivšim zaručnikom Sašom, kojem se, ako ništa drugo, želi ispričati za svoje ponašanje u kući.

– To definitivno imam u planu prvo riješiti. Ona sudnica bila mi je najveći šok ikada. Pretpostavljam što će reći. Mislim da čovjek zaslužuje ispriku ako ništa drugo – kaže Marina.

Foto: RTL Screenshot

Jednostavno ne mogu biti sigurna da nešto vani može funkcionirati kao što funkcionira tamo. Kako bude – bit će, nemam pojma. Kad prespavam, vidjet ćemo jesu li ti osjećaju stvarni ili nisu. Isto tako je i s njim. On sad može pričati svašta, a da me ne vidi tri dana, možda me se ne bi ni sjetio – rekla je Marina za svoj odnos s Romanom.

Manekenka je također otkrila kako joj je Romano obećao pola iznosa od osvojenih 183.700 kuna, a Marina se također uputila prema Splitu.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

– Nikad ne bih pristala na zaruke dok ne raščistim s bivšim. Saša i ja smo u međuvremenu sve riješili i sad je super – kaže Marina za 24 sata, koja će u Splitu posjetiti Romanove roditelje.

– Gori amigo, gori amigo sve! – vikao je Romano pred prisutnima na Rivi. Brojni građani dočekali su poznatog ''kralja'', koji je svoju radost podijelio sa svima.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

>> Pobjednik BB-a družio se s vatrenima. Evo što im je Žorž obećao

Komentara 15

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:58 07.06.2016.

Kako RTL nije sram dati ovako mali iznos za nagradu?!? Produkcija im je bila jeftina i jadna. Sve u svemu kao da vam netko servira staro podgrijano jelo...u to se je pretvorio BB uz ovaj smiješan džeparac za koji se je šačica pametnjakovića išla brukati, prestrašno!

RO
Rollertisimo
00:11 07.06.2016.

Zorz vise od SDPa

MA
manaslu
08:24 07.06.2016.

Tko god je pogledao i minutu ove gadarije je malouman a svi koji su se slikali s ovima - žao mi ih je, a šta reć, što više rulju zatupiš to je lakše njima vladati i manipulirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije