Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova era zaslona uz Samsung Neo QLED televizore

Samsung Neo QLED televizori
Foto: Samsung
1/5
31.03.2023.
u 12:01

Masovna popularizacija televizije, a uz to i samih televizora bila je jedan od najupečatljivijih trendova prošlog stoljeća.

Široka dostupnost televizora obilježila je domove diljem svijeta pa su neki čak teoretizirali kako su televizori postali nova ognjišta, mjesta oko kojih se, kao nekad oko peći, okuplja cijela obitelj. Suvremena tehnologija televizora dostigla je nevjerojatne mogućnosti u usporedbi s prvim crno-bijelim „kutijama“ koje su zauzimale trećinu dnevne sobe, a Samsung kao vodeće ime u svijetu televizora i tehnologije zaslona predstavio je svoje nove linije Neo QLED televizora s kojima u 2023. godinu ulazi na krilima vrhunskih mogućnosti i elegantnog dizajna.

Nova era zaslona

Novi Neo QLED 8K televizori unaprijeđeni su kako bi pružili vrhunski doživljaj velikog zaslona u kućnoj atmosferi. Samsung Neural Quantum 8K procesor, ultimativno 8K iskustvo koje pokreće umjetna inteligencija, ima 64 neovisne AI mreže, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitetu slike te dodaje dubinu i oštrinu. Uz to, Quantum Matrix Technology Pro tehnologija donosi poboljšanu kvalitetu slike, zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svjetlima s 14-bitnom obradom i poboljšanjima umjetne inteligencije koja kontroliraju svjetlo kako bi poboljšali jasnoću i kontrast crne boje. Quantum HDR 64x tehnologija hvata najsitnije detalje u svijetlim i tamnim područjima za prikaz istinske HDR 10+ kvalitete slike baš kao što je filmski redatelj i zamislio.

Foto: Samsung

Novi Neo QLED 8K televizori su opremljeni su unaprijeđenim tehnologijama kako bi pružili nevjerojatan doživljaj gledanja na velikom zaslonu u udobnosti vašeg doma. Pokreće ih Samsung Neural Quantum 8K procesor koji donosi nevjerojatno 8K iskustvo korištenjem umjetne inteligencije s 64 neovisne AI mreže. Svaka mreža analizira karakteristike sadržaja i kvalitetu slike kako bi dodala dubinu i oštrinu, a uz to, Quantum Matrix Technology Pro tehnologija pruža još bolju kvalitetu slike. To je moguće zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svjetlima s 14-bitnom obradom te umjetnoj inteligenciji koja kontrolira svjetlo kako bi poboljšala jasnoću i kontrast crne boje. Zahvaljujući Quantum HDR 64x tehnologiji, prikazuju se najsitniji detalji u svijetlim i tamnim područjima, omogućujući vjerni prikaz slike u HDR 10+ kvaliteti, baš onako kako je redatelj i predvidio.

Foto: Samsung

Elegantan dizajn i bogat zvuk za dnevni boravak iz snova

Infinity Screen zaslon i Infinity One dizajn s neprimjetnim prijelazima karakteristike su Neo QLED 8K televizora, pa se savršeno uklapaju u svaki interijer bez obzira na veličinu prostora.

Uz vrhunski prikaz i elegantan dizajn, posljednja karika koja čini vrhunski televizor je i njegov zvuk. Kako bi doživljaj bio istinski impresivan, važno je da televizori imaju zvuk koji odgovara bogatim bojama i detaljima. Tehnologija Dolby Atmos® će omogućiti uranjanje u zvuk svakog detalja s nevjerojatnom jasnoćom i dubinom, koliko god akcije se odvijalo na zaslonu.

Foto: Samsung

Najbolje vrijeme za kupovinu novog Samsung Neo QLED ili OLED televizora upravo je sada, jer Samsung je pripremio posebnu promociju. Svi kupci koji u promotivnom razdoblju od 20.3. do 9.4.2023. godine prednaruče OLED 55" ili 65", Neo QLED 55" ili 65" ili Neo QLED 8K od 65" na poklon dobivaju Galaxy A53 5G. Ako prednaručite Neo QLED 8K 75" očekuje vas poklon Galaxy S21 FE, dok uz Neo QLED 8K od 85’’ na poklon dobivate Galaxy S22. Više informacija pronađite na poveznici.

Foto: Samsung

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije