Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tehnološki div

Apple ima važnu poruku za korisnike iPhona: Stiglo rješenje za jedan problem

FILE PHOTO: A man holds two boxes for the Apple’s new iPhone X which went on sale today, at the Apple Store in Regents Street in London
Foto: Peter Nicholls/REUTERS
1/3
20.12.2023.
u 23:34

Apple je u utorak objavio iOS 17.2.1 kako bi riješio probleme pronađene u prethodnom ažuriranju, iOS 17.2

Tehnološki div Apple svojim je korisnicima preporučio da preuzmu novo ažuriranje iOS-a. Za preuzimanje na iPhoneu sada je dostupan iOS 17.2.1 koji uključuje "važne popravke grešaka".

"Održavanje vašeg softvera ažurnim jedna je od najvažnijih stvari koje možete učiniti kako biste održali sigurnost svog Apple proizvoda", objavila je tvrtka. 

Naime, ažuriranje može riješiti probleme s pražnjenjem baterije, ono s čime pojedini korisnici imaju problema, navodi Daily Mail.  

VEZANI ČLANCI:

Apple je u utorak objavio iOS 17.2.1 kako bi riješio probleme pronađene u prethodnom ažuriranju - iOS 17.2. Kako bi se instalirao, potrebno je otići u postavke, potom u kategoriju "Općenito", a zatim na "Ažuriranje softvera". Ako je vaš uređaj kompatibilan, na popisu ćete vidjeti iOS 17.2.1.

Ažuriranje se može preuzeti odmah ili preko noći, no uređaj za to mora biti napunjen.

VIDEO Blagdanska groznica u Zagrebu: Velike gužve u pješačkoj zoni u centra grada, na cestama isto kaos

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagrebčanka
08:39 21.12.2023.

Ajme, majko! Pogledajte ovaj video unutar clanka. Centar Zagreba pred Bozic. Kao da si usred neke najbijednije cerge. Kako nam izgleda grad, a i ljudi su mrki i depresivni. Pa jos maglustina, smog i smrad s Jakusevca. Kako smo se doveli do toga? Mene je sram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije