Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačanje u scuderiji

Ferrari potvrdio: Alonso odlazi, Vettel dolazi

Vettel
Foto: NordPhoto/PIXSELL
20.11.2014.
u 12:00

Kada sam bio dijete, Michael Schumacher u crvenom bolidu je bio moj najveći idol. Sada imam nevjerojatnu čast da vozim za Ferrari - rekao je Vettel.

Ferrari je na svojoj službenoj objavio kraj suradnje s Fernandom Alonsom, a poželio je dobrodošlicu svom novom vozaču Sebastianu Vettelu, piše GP1. Iako vijest nije iznenađujuća, svakako riješava križaljku o vozačkim postavama za 2015.

- Sljedeća stepenica moje F1 karijere će biti Scuderia Ferrari, a to je za mene ostvarenje životnog sna. Kada sam bio dijete, Michael Schumacher u crvenom bolidu je bio moj najveći idol. Sada imam nevjerojatnu čast da vozim za Ferrari - rekao je Vettel i dodao

- Već sam osjetio duh Ferrarija kada sam pobijedio prvi put, u Monzi 2008., s motorom propetog konjića napravljenog u Maranellu. Scuderia ima veliku tradiciju u ovom sportu i ekstremno sam motiviran da ih vratim na vrh. Uložit ću svoje srce i dušu za to.

>>Sebastian Vettel na kraju sezone prelazi u Ferrari

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije