Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IT tvrtka

Neos otvorio osječki ured s desetak zaposlenih, najavljuju i širenje

Foto: Suzana Lepan Štefančić
1/6
01.06.2023.
u 17:18

Sama tvrtka Neos broji ukupno 150 zaposlenih, a nadaju se jačanju osječkog ureda

Tvrtka Neos učinila je novi iskorak u poslovanju i otvorila prvi ured izvan Zagreba - u Osijeku, konkretno u Ulici L. Jagera 4, u najužem središtu grada. Njihov osječki tim broji desetak zaposlenih, a već najavljuju i širenje ekipe.

Neos je, kako ističu, vodeća IT tvrtka koja pruža poslovna rješenja i usluge iz područja clouda i integracije infrastrukturnih sustava, napredne analitike i softverskog inženjerstva. Otvaranjem ureda u Osijeku žele podržati rast i razvoj talenata u području informacijske tehnologije.

- Drago nam je da se Neos širi izvan svog zagrebačkog sjedišta. S obzirom na akviziciju društva Inovativni trendovi krajem 2022. godine, a oni su bili locirani u osječkom Biosu, i s obzirom na ekipu koja se tu stvorila, otvaranje ureda baš u Osijeku bio nam je logičan slijed – kazala nam je Ivana Hatvalić - Poljak, predsjednica Uprave Neosa, na svečanom otvorenju ureda u Osijeku koji je već započeo s radom.

POVEZANI ČLANCI:

Sama tvrtka Neos broji ukupno 150 zaposlenih, a nadaju se jačanju osječkog ureda.

- Stupili smo u kontakt s akademskom zajednicom u cjelini, dakle ne samo fakultetima, već i studentskim zborovima. Pokušavamo se uključiti u sve segmente rada i djelovanja i postati aktivan član i na ovom području, kao i u Zagrebu – nastavila je ona.

Neos je lani proslavio 20. rođendan, a te su godine postali i IBM Gold partner.

- Želja nam je omogućiti mladima koji u Osijeku studiraju i završavaju fakultete da tu i ostanu raditi, umjesto da odlaze u Zagreb ili negdje dalje. IT scena u Osijeku dosta je jaka, što smo prepoznali i to je također jedan od razloga zašto smo došli u Slavoniju – nadovezao se Dražen Marković, član Uprave Neosa.

GALERIJA Otvaranje Neosovog ureda u Osijeku

1/8

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije