Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni glumac

Robert de Niro snimio dokumentarac i otkrio da mu je otac bio gay

robert de niro
Foto: DPA/PIXSELL
24.01.2014.
u 12:13

Robert de Niro snimio je dokumentarac o svom ocu. Legendarni glumac otkrio je dugo čuvanu obiteljsku tajnu da je njegov otac gay. Nakon tri godine braka, stariji Robert otkrio je supruzi da je gay te su se rastali.

Robert de Niro snimio je dokumentarac o svom ocu. Sedamdesetogodišnji legendarni glumac otkrio je dugo čuvanu obiteljsku tajnu da je njegov otac gay. Nakon tri godine braka, stariji Robert otkrio je supruzi da je gay te su se rastali.

– Tata više nije mogao živjeti u laži pa je mami priznao da je gay. Odselio se iz zajedničkog stana, ali nikad nije napustio New York kako bi bio blizu mene. Danas je teško biti gay, a zamislite kako je njemu bilo u tadašnje vrijeme kad je to bilo tabu tema – rekao je De Niro čiji je otac bio slikar.

Film o svom ocu prikazao je na Sundance festivalu u Salt Lake Cityju. Njegov otac preminuo je od raka prostate 1993. godine. Robert je otkrio da je film snimio kako bi njegova djeca upoznala svog djeda i bila ponosna na njegovu ostavštinu.

>>Američki varalice: sjajni glumci u duhovitoj kino-slastici

Ključne riječi

Komentara 3

M3
Miške 3
15:26 24.01.2014.

Je, bio je Gaj i to Ljudva, apotekar u Krapini. I taj nam je s ..hebao jezik.

DR
DRINUTREBAPREGAZITI
14:27 24.01.2014.

kakve gluposti!

Avatar Sunčica
Sunčica
15:23 24.01.2014.

De Niro je legenda...za mene definitivno najbolji glumac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije