Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši vatreni

Prepoznajete li slavnog nogometaša? Iznenadio novim imidžem

aljoša asanović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
13.08.2014.
u 20:58

Aljošu Asanovića bilo je teško prepoznati potpuno sijedog i obraslog u bradu na posljednjem ispraćaju legendarnog Vladimira Beare

Čini se kako je brada postala novi trend među nogometašima. Nakon što je Slaven Bilić viđen s gustom bradom, danas je Aljoša Asanović sve iznenadio svojim "obraslim" imidžem.

Poznatog nogometaša teško je bilo prepoznati potpuno sijedog među masom ljudi koja je došla na splitski Lovrinac posljednji put ispratiti nogometnu legendu Vladimira Bearu.

Asanovićeva, inače gusta crna kosa, lagano je sijedila posljednjih godina, a danas slavni "vatreni" više nalikuje na Djeda Božićnjaka, zahvaljujući svom novom imidžu.

>>Slaven Bilić sve više sliči Sulejmanu

Ključne riječi

Komentara 26

BA
Bananaman
00:03 14.08.2014.

Odgovor na vasu glupu anketu ???? Ne zanima me kako se tko nosi ,ako njemu pase neka uziva !!!!!

Avatar tituš
tituš
08:47 14.08.2014.

Sudrug mu Bilić pustio bradurinu kao Vuk Drašković, a ovaj neku drugu bradu ... uglavnom loše!

AN
ANM
23:10 13.08.2014.

Super zanimljivo! Hahahaha , al to je nivo ovog glasila i njegovih urednika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije