Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI POZDRAV

Ogrnut Hajdukovom zastavom, na vječni je počinak ispraćen veliki Vladimir Beara

Pokop Vladimira Beare
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/24
13.08.2014.
u 20:15

Na posljednjem ispraćaju su bili, između ostalih, sadašnji i bivši nogometaši Hajduka, članovi Uprave i HNS-a.

Proslavljeni vratar Hajduka Vladimir Beara, koji je 11. kolovoza umro u 86. godini života, pokopan je na splitskom gradskom groblju Lovrinac u nazočnosti mnogih uglednika, sportaša i sportskih djelatnika.

Ispunili su mu pritom posljednju želju, onu da mu lijes bude ogrnut Hajdukovom zastavom. Pritom je zasvirala pjesma "Hajduk živi vječno" i zapaljena je baklja. Povorku je vodio Ante Miše, držeći križ u rukama, dok su iza njega bili članovi Hajduka svih uzrasta.

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Na posljednjem ispraćaju su bili, između ostalih, sadašnji i bivši nogometaši Hajduka te predsjednik Uprave kluba Marin Brbić, predsjednik Skupštine kluba Vinko Radovani i sportski direktor Hajduka Goran Vučević, kao i gradonačelnik Splita Ivo Baldasar. Moglo se vidjeti i delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza, na čelu s Davorom Šukerom i Zorislavom Srebrićem.

Nakon posljednjeg ispraćaja na Lovrincu, u crkvi na Spinutu održana je i sveta misa zadušnica.

>> Preminuo Vladimir Beara, jedan od najvećih hrvatskih vratara

>> Na komemoraciji za Bearu predstavnici Hajduka, Crvene zvezde, HNS-a...

>> 'Hrvatski, ali i svjetski nogomet izgubili su istinskog velikana'

Ključne riječi

Komentara 24

HS
Hajduka_sanjam
20:36 13.08.2014.

Pocivaj u miru Bozjem,legendo naša. Sada sa Bajdom,Franom Matošićem,braćom Kaliternom i ostalim velikanima Bilih opet zajedno pobjedjujete

NE
NetjakiStrikan
21:56 13.08.2014.

Beara nikada ni u snu nebi otiša iz Hajduka da ga tadašnja uprava nije doslovno potrala ca. Ima vam legendarni dokumentarac "Glava u balunu" o 100 godina. Hajduka i tamo Beara i sam prica o svemu. Zbogom,Meštre od Baluna

NE
NetjakiStrikan
21:42 13.08.2014.

RIP Vladimire Legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije