Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala 12 godina

Pamela Anderson šokirala: Silovali su me dvaput!

pamela anderson
Foto: Miley Cyrus/Twitter
1/6
18.05.2014.
u 11:01

Pamela Anderson otkrila je u Cannesu tijekom humanitarne večere šokantnu istinu o sebi...

Pamela Anderson otkrila je u Cannesu tijekom humanitarne večere šokantnu istinu o sebi. Na humanitarnoj večeri predstavila je svoju udrugu za zaštitu životinja, a otkrila je tada da je kao djevojčica bila zlostavljana, sa 12 godina silovana, a godinu poslije našla se na meti šest dečkiju, piše Daily Mail. - Nisam imala lako djetinjstvo. Iako su me roditelji jako voljeli, dadilja me maltretirala kad sam imala šest godina, rekla je Pamela. Pred 200-ak ljudi nastavila je svoju priču, prepričavajući traumatično iskustvo silovanja s 12 godina.

- Išla sam kod prijatelja i njegov stariji brat mi je krenuo nešto pokazivati s leđa. Kasnije se to pretvorilo u masažu leđa i silovanje. Bilo je to moje prvo heteroseksualno iskustvo. On je imao 25 godina, a ja 12, rekla je Pamela. Da stvar bude gora, traumama tu nije bio kraj. Ubrzo su je, u srednjoj školi, silovali tadašnji dečko i njegovih šestero prijatelja. - Htjela sam nestati s lica zemlje, rekla je glumica. Mnoge je ostavila u potpunom šoku, no svi su podržali njezinu hrabrost.

Foto: Press Association/Pixsell

>>Pamela Anderson sada žali što se skinula za Playboy

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:53 19.05.2014.

Jel prijavila? Može još uvijek.

ĆA
ćaćaća
13:27 18.05.2014.

sumnjam da su nju mogli silovati jer ona se ne opire..

Avatar white socks
white socks
11:40 18.05.2014.

Čim ovakve likove svi zaborave oni izbace neku nebulozu nebili ponovo privukli pozornost na sebe, uhvatili još komadić svjetala pozoirnice i slave. Pitanje je što će sljedeće smisliti. Bolesnici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije