Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa epskih razmjera

Ne može je obuzdati: Brak Michelle i Baracka Obame pred raspadom?

michele obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
01.04.2014.
u 20:55

Prema pisanju američkih tabloida, predsjednički par gadno se posvađao zbog nedavnog Michellina putovanja u Kinu

Čini se kako su Michelle i Barack Obama korak do razvoda, prema pisanju američkih tabloida.

Par se gadno posvađao zbog nedavnog Michellina putovanja u Kinu. Izvori bliski Bijeloj kući kažu kako je Barack pobjesnio nakon što je Michelle odbila otkazati skupocjeni put u Kinu i to nakon što su ga savjetnici informirali kako su u roku od 6 godina potrošili budžet za putovanja od 150 milijuna dolara.

– Ovo je bila svađa epskih proporcija, vjerojatno najgora koju su ikad imali otkako su u Bijeloj kući – rekao je neimenovani izvor.

– Barack nije u stanju više kontrolirati Michelle jer je njihov brak praktički gotov. Radi što želi, a to je da vidi svijeta na račun američkih poreznih obveznika. Kad je Barack upitao zašto još vodi i majku na put, ona se derala na njega da je sretan što ga nije ostavila nakon sramotnog ''selfija'' s danskom premijerkom i odjurila je iz sobe – dodao je izvor.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Michelle je tijekom sedmodnevnog putovanja u Kinu odsjela u hotelu Beijing Westin, gdje je noćenje stajalo 8.350 dolara. Predsjednički apartman uključivao je 24-satnu poslugu i saunu.

– Michelle je na putovanju tražila da novinari ne slijede svaki njen korak, iako je putovanje opravdano kao "kulturna razmjena" te se željelo naglasiti važnost obrazovanja i suradnju između dvije zemlje. No, svima je jasno da je Barack potpuno izgubio kontrolu nad svojom suprugom – zaključio je.

>>Je li uskoro gotovo? Michelle se dosađivala na utakmici s Obamom

>>Je li Obama pretjerao? Michelle sjela između supruga i lijepe danske premijerke

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Komentara 45

DU
Deleted user
09:47 02.04.2014.

Znači ne vole samo naši trošiti državnu lovu!

Avatar abraham73
abraham73
22:39 01.04.2014.

cuj epskih

NO
noproblems
08:24 02.04.2014.

Joooj, KONTROLU? Kao da mu je žena kućni ljubimac, pas? Pa neka se razvode, pih, i oni su samo ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije