Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svestranost

Filip Dizdar: Umjetnošću se bavi danju, a noći poklanja svojoj Ani

filip dizdar
Boris Ščitar/Pixsell
13.11.2010.
u 08:30

Umjesto da životari od singla do singla, od albuma do albuma, brat zasad puno popularnije pjevačice Natali Dizdar, bacio se u redateljske, fotografske i producentske vode.

On je pravi kreativac koji ne gubi vrijeme. Umjesto da životari od singla do singla, od albuma do albuma, mladi pjevač Filip Dizdar, brat zasad puno popularnije pjevačice Natali Dizdar, bacio se u redateljske, fotografske i producentske vode. U pauzama između predavanja na Grafičkom fakultetu i učenja za kolokvije, Filip marljivo, mudruje, skenira, zamišlja, izmišlja i planira. I pjeva, naravno!

– Za prvi singl “Sunce” kolega Miro Tomić i ja unajmili smo opremu i počeli snimati moj spot. Isto smo napravili i za najnoviju pjesmu – “Sreća”, i eto, sad se naših ruku djelo vrti na MTV-u. Ljudi kažu da im se sviđa, vjerovat ćemo im – prepričava Filip skromno. Osim vlastitih, iz produkcije dvojice kolega s fakulteta izašli su spotovi Teške industrije, a u pripremi su još dva za veće face, o kojima se još šuti.

– Svaku lipu koju zaradimo ponovno ulažemo u opremu – kaže prije svega student koji je svoju umjetničku crtu dokazao i fotografijom. Višegodišnji hobi zaokružio je nekolicinom izložbi, a danas zarađuje fotografirajući osobe iz javnog života.

– Napredovao sam pa sam počeo raditi i press materijale za poznate. Ispred mog objektiva stali su voditelj Dalibor Petko, pjevači Luka Nižetić i Mijo Lešina i drugi – otkriva. Ime njegove sestre, međutim, nije na toj listi. No, Filip se zbog toga ne uznemiruje, nego “brije” po svom utirući si put do srca publike. Oni koji ga vole, osim na koncertima, mogu ga upoznati u zagrebačkom klubu Talija, gdje petkom i subotom pušta glazbu. Radnim danima “ukazuje” se samo na fakultetu.

– Riješio sam dugove s prve godine, a sad je opet panika – bliže se kolokviji, a ja sam u poslu preko glave – kroz osmijeh veli “hiperaktivac”. Uza sve te obveze u posljednje se vrijeme uspio i preseliti.

– Gazda nas je “zamolio” da napustimo stan pa smo cimer i ja otišli u bolji i jeftiniji. Imamo plinsko grijanje pa se nadam da nećete čitati naslove - “Filip Dizdar nestao u plamenu!”.

U njegovu mladom životu dosta je vremena rezervirano za izlaske i ljubav.

– Nedavno sam bio na brucošijadi, družio se s vinom i sad dugo neću izlaziti – rekao je 21-godišnjak, no nije nas uspio zabrinuti jer smo sigurni da će ga zabavljati njegova Ana, djevojka koju voli gotovo godinu dana.

- Sretan, što više reći o toj temi - zaključio je Filip.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:07 13.11.2010.

Mali je pravi Natalino Dizdar,nema greške .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije