Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći put mama

Deset dana nakon poroda Reese Witherspoon napustila je bolnicu

reese witherspoon
reuters
07.10.2012.
u 09:59

Plavokosa glumica bebu je dovela u dom u kojem su je čekali njezin suprug Jim Toth te djeca iz braka s Ryanom Phillippeom - 13-godišnja Ava i osmogodišnji Deacon

Glumica Reese Witherspoon deset dana nakon poroda, sa svojim je sinom Tennesseeom Jamesom Tothom došla kući. Sretna što je napustila bolnicu u obiteljskom se domu, uz supruga, agenta Jima Totha opustila i odmorila.

Naime, malenog je rodila 27. rujna, ali iako su oboje bili zdravi bolničko osoblje zadržalo ih je na promatranju. Nakon što su završili pretrage i dobili uredne nalaze, sretnu majku i mališana pustili su u obiteljsko okruženje.

- Jim joj pomaže oko bebe, a kad ga obveze svežu oko struja, u pomoć priskoče svojta i njezino dvoje djece iz prvog braka koji su stalno uz Reese - kazao je izvor blizak glumici za People. 

Reese i njezin suprug, koji su se nakon godinu dana veze vjenčali u ožujku 2011., oduševljeni su "pridošlicom" u obitelji. Sreću s njima dijele i glumičina djeca - 13-godišnja Ava i osmogodišnji Deacon, koje je 36-godišnjakinja dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom. 

Kao i nakon prva dva poroda, glumica je i ovoga puta obećala da će se na neko vrijeme povući iz filma, ne bi li što kvalitetnije odgojila bebu. 

- Moram pauzirati, dijete me treba - govorila je ljetos, no s obzirom da su joj već tri filma na "lageru", glumica neće imati previše vremena za igru. U njezinom planeru upisana su snimanja među kojima i ono za ekranizaciju knjige Johna Graya "Muškarci su s Marsa, žene s Venere" u kojem će plavuša imati glavnu ulogu.

Ključne riječi

Komentara 1

SL
slavicabosnjak317
16:58 07.10.2012.

ona izišla nakon 10 dana a ja došla doma već treći dan poslije poroda pa nitko nije o tome pisao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije