Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'koncert godine'

David Hasselhoff dolazi u Rijeku sa Samanthom Fox i Vengaboysima!

samantha fox david hasselhoff
Foto: Brian Roberts/News Syndication/PIXSELL
1/10
13.02.2014.
u 12:50

David Hasselhoff okupio je ikone '80-ih i '90-ih na jednom mjestu i upustio se u turneju Celebrate the '80s&'90s kojom će proći čitavu Europu

Samantha Fox, David Hasselhoff, Vengaboys, Rick Astley i 2 Unlimited zajedno u Rijeci? Zvuči kao nevjerojatan događaj, no to će se uistinu dogoditi 19. rujna.

Nedostaju vam '80-e? I '90-e? Davidu Hasselhoffu, čini se, doista nedostaju te je okupio ikone '80-ih i '90-ih na jednom mjestu i upustio se u turneju Celebrate the '80s&'90s, a jedna od stanica bit će i riječki Grobnik.

– Pripremite se za partijanje s Hoffom! Hoff-stilom! – najavio je slavni David Hasselhoff veliku europsku turneju koja trenutačno broji deset koncerata.

U trosatnom showu, čiji je Hasselhoff domaćin, nastupit će još i SNAP!, DJ Sash te Twenty 4 Seven.

Iz Turističke zajednice općine Čavle su nam potvrdili kako su i oni danas dobili informaciju da će slavni David Hasselhoff u rujnu svirati na Grobniku.

>>David Hasselhoff u reklami kao iz 80-ih: Žedan sam tvoje ljubavi

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 4

HA
hacker
14:37 13.02.2014.

2 Unlimited (Ray & Anita), Twenty 4 Seven, Snap, to se jednostavno ne propušta, to je bila glazba, to su bile zvijezde a ne ovo današnje elektronsko i house bulshit!

KL
klubuhb1
14:46 13.02.2014.

Sjećam se njezinog "velikog" koncerta u Zagrebu, katastrofa jedna, otpjevala jedno 4 pjesma i otišla sa bine. Jedino je profitirao jedan dečko koji je uspio pobjeći redarima , popeo se na binu i ulovio pevaljku za sise. Poslje su gaga izbacili van ali to je manje bitno.

EV
evropljanin
10:19 14.02.2014.

sve sto devidu fali je novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije