Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
victoria u suzama

David Beckham dirljivim govorom zahvale rasplakao suprugu

david beckham
Foto: pixsell
1/4
20.12.2010.
u 10:44

Prilikom dodjele nagrade za životno djelo na BBC-jevoj ceremoniji za izbor sportaša godine David Beckham je dirljivim govorom zahvale rasplakao suprugu u publici

Bila je to večer Beckhamovih. Na BBC-jevoj ceremoniji za izbor sportaša godine u Birminghamu Davidu Beckhamu je dodijeljena nagrada za životno djelo, a njegov govor zahvale rasplakao je Victoriju koja je sa sinovima sjedila u publici.
- Želim zahvaliti svojoj supruzi i sinovima na ovoj nagradi. Victoria, nisi mi samo rodila troje predivne djece, nego si mi bila najveća podrška svih ovih godina, nadahnjuješ me svaki dan. Zato ti hvala!, izjavio je David pred prepunom dvoranom sa suzama u očima.
- Zahvaljujem svojim roditeljima, prijateljima, baki i djedu, ljudima koji rade sa mnom ili za mene, a svima onima koje nisam spomenuo, a trebao bih, duboko se ispričavam. Ovu bih nagradu posvetio britanskim  vojnicima u Afganistanu koji riskiraju život da bi spasili druge ljude. Želim im sretan i siguran Božić, zaključio je svoj govor David Beckham.

Komentara 2

RA
rasim
15:22 20.12.2010.

mozda nekom nije drag, zbog načina života, ali mu se mora priznat da je nogometna legenda.

LD
l@d@
17:39 20.12.2010.

da mi je znati zašto je rus delited.....:))))))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije