Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kava u Zadru

Bandić: Gotovina će biti počasni građanin Grada Zagreba

gotovina
Foto: Ured gradonačelnika grada Zagreba
27.08.2015.
u 21:24

Iz Ureda gradonačelnika kazali su da su se Bandić i Gotovina sastali na 'prijateljskoj kavi'

Na putu za Split gdje je sinoć u 19 sati na Prokurativama "zatvorio" Sportske igre mladih, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić zaustavio se u Zadru gdje se družio s generalom Antom Gotovinom. Iz Ureda gradonačelnika kazali su da su se Bandić i Gotovina sastali na "prijateljskoj kavi".

– U dvosatnom druženju dotaknute su brojne aktualne teme jučer, danas i sutra, a među ostalim, gradonačelnik je generala izvijestio o tomu da će na sljedeću sjednicu Gradske skupštine koja će se održati 10. rujna uputiti prijedlog za njegovim proglašenjem počasnim građaninom Grada Zagreba što je general Gotovina sa zadovoljstvom prihvatio – kazali su iz Ureda gradonačelnika. Podsjetimo da je general Mladen Markač koji je osuđen, a potom i oslobođen zajedno s Gotovinom već proglašen počasnim građaninom Zagreba, a priznanje je preuzeo 31.svibnja na Dan grada.

– Primio sam ovu povelju u ime svih branitelja Grada Zagreba i smatram da su oni to zaslužili jer je to zahvala svih stanovnika Grada Zagreba. Branitelji koji su svojim domoljubljem, hrabrošću stvorili Hrvatsku koja je danas međunarodno priznata i neovisna. To je sigurno i obveza da nadalje kao i do sada živim jednim poštenim životom, skromnim i da svoju energiju trošim na rad za opće dobro – kazao je prilikom dodjele priznanja general Markač. 

>> Ante Gotovina popio kavu s Karamarkom, Kalmetom i Dilberom

Komentara 23

TB
taras.buljba
08:48 28.08.2015.

mici se od gotovine bitango

LA
LANA555
22:38 27.08.2015.

Miki budi prirodan i nemoj se ulizavat. To je ok taj predlog.Pozdrav Gos Gotovini !

MO
mojazemlja
23:54 27.08.2015.

Počasni..haha..Josip Broz Tito - predsjednik SFRJ (1945.) Vladimir Bakarić - političar (oko 1950.) Miroslav Krleža - književnik (oko 1960.) Anka Berus - političarka i revolucionarka (1980.) dr. Pavle Gregorić - političar (1980.) Ivan Krajačić - političar i revolucionar (1980.) Karlo Karlo Mrazović - političar i revolucionar (1980.) Mika Špiljak - političar (1980.)...ako Ante pristane da bude u ovoj ekipi...onda su ga bogami kupili!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije