Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao iz crtića

Želi izgledati kao lutka: Na šminkanje troši tri sata dnevno

Katie Lawrence
Facebook
28.06.2013.
u 22:18

Volim velike oči kakve imaju likovi u crtićima. Potrošim jako puno vremena kako bih postigla takav izgled, kaže 20-godišnja Britanka Katie Lawrence

Oko 1800 kuna mjesečno i tri sata dnevno na šminkanje potroši 20-godišnja Britanka Katie Lawrence. Ona je samo jedna od brojnih djevojaka koje pokušavaju izgledati poput lutki, a inspiraciju za svoj izgled traži u japanskoj kulturi, crtićima i video-igrama.

– Volim velike oči kakve imaju likovi u crtićima. Potrošim jako puno vremena kako bih postigla takav izgled. Ali, važno mi je i zadržati individualnost, a tu nastupaju moji piercinzi. Jednog bi dana voljela operacijom napraviti vilenjačke uši. Da budem iskrena mislim da su \'žive lutke\' kao što su Valeria Lukyanova i Anastasiya Shpagina iz anime-kulture uzele najdosadnije kako bi stvorile svoj izgled – kaže ova 18-godišnjakinja.

Najveću podršku, kaže, ima od svoje majke koja joj je oduvijek dopuštala da se tako odijeva i šminka.

Katie je napravila i svoju Facebook stranicu pod imenom Iska Ithil, a na YouTubeu objavljuje tutorijale za šminkanje.

>> VIDEO Imao 90 operacija da bi izgledao kao lutak Ken

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije