Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crni scenarij

Prevarili ih putem Facebooka – mladi par ostao bez svega!

selidba
Foto: Thinkstock
1/3
01.10.2015.
u 08:50

Becky Szenk i njezin zaručnik Mark Higgins trebali su se preseliti u novi stan, iznad puba koji vode, no ostali su bez svega

Mlada obitelj iz Bilstona ostala je bez svega nakon što su bili žrtve prijevare preko Facebooka, piše Metro. Naime, Becky Szenk i njezin zaručnik Mark Higgins trebali su se preseliti u novi stan, iznad puba koji vode.

Mladi par i njihova sedmomjesečna kći za potrebe selidbe kontaktirali su tvrtku Lee Green, koju su našli preko Facebooka. Nazvali su ih, a iz tvrtke su im rekli neka sve spakiraju u kutije i naznače u kojoj se kutiji što nalazi. Becky ih je poslušala, a oni su stvari odnijeli u kombi. Uvjerena da se stvari sele u njezin novi dom, Becky se nemalo iznenadila kada je shvatila da su nestale. Umjesto radnika, u njezin dom ušli su lopovi i uzeli zaručniku i njoj sve što imaju. Procjenjuje se da su ih prevaranti oštetili za oko 10 tisuća funti. Kada je otišla na Facebook potražiti stranicu tvrtke, ona je bila izbrisana.

– Muškarac mi je rekao da unaprijed spakiram sve naše stvari u kutije i da ih dobro označim. Nisam shvaćala tada, ali prvo je uzimao one najvrednije stvari. Nikad nisam više plakala u životu. Jako sam uznemirena kad se sjetim da su moj zaručnički prsten i igračke mog djeteta u nečijim rukama – rekla je Becky. Trebali su u novi život, a sada ovise o milosti drugih da imaju sve što im treba za preživljavanje. Becky je izjavila da ona i njezin suprug nemaju čak ni dekicu ispod koje bi spavali. No, dodala je da su potrebe njezine kćeri na prvom mjestu. – Neki ljudi su nam došli dati najpotrebnije stvari, no još uvijek nemamo sve – rekla je Becky. – Stavila sam kćer na prvo mjesto, bitno je da je ona zbrinuta – zaključila je tužna djevojka. Policija je potvrdila krađu te traže počinitelje.

>>Unajmio detektiva da mu prati ženu, šokirao se kad je otkrio s kim ga vara

>>Rekla mu da je maserka pa mu ukrala 5000 kuna

Komentara 21

ZA
zagabria1
10:07 01.10.2015.

Zar ima još naivaca koji vjeruju onome što piše na Facebooku. Tamo svi varaje sve. Community manageri varaju korporacije da su im doveli fanove a u biti ih jeftino kupe. Korporacije lažu fanovima. Fanovi lažu jedni drugima. Jadno drutšvo sve skupa na tom FB

Avatar Honduras
Honduras
09:13 01.10.2015.

e jesu pametni - baš su našli pravo mjesto za tražiti pouzdanu firmu. pa barem 50% profila na fb je lažno - to znaju i klinci u pučkoj školi.

FA
Fake
10:15 01.10.2015.

Jadni ljudi,ispali su naivni ali su ipak ostali bez dragih stvari.Tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije