Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kući na kajzerici

Žena tri tjedna živjela u kući s truplom nevjenčanog supruga

policija traka (1)
Autori: mzr/VLM, irk/VLM
20.09.2013.
u 20:57

Kako je umro, odnosno što je uzrok, još se ne zna, odgovor na to dat će obdukcija.

Tijelo muškarca pronađeno je u četvrtak navečer u kući u Zagrebu. Policiju je pozvala stanarka susjednog stana kojoj je bio sumnjiv smrad što se širio iz kuće u Ulici VIII. podbrežje na Kajzerici, u kojoj je nesretnik, sudeći po poluraspadnutom tijelu, preminuo još prije dva do tri tjedna.

Kako je umro, odnosno što je uzrok, još se ne zna, odgovor na to dat će obdukcija. Policija nije znala ni je li muškarac vlasnik kuće u kojoj je nađen ili je u njoj samo boravio.

Kako navodi 24 sata, u kući je pronađeno tijelo Gabrijela B. (64) s čijim je truplom tri tjedna u kući živjela njegova nevjenčana supruga kojoj je nakon prijave susjeda na vrata zakucala policija.

- Nije ih htjela pustiti u kuću. Policajci su pitali živi li s nekim, no ona ih je uvjeravala da je sama u kući. Nisu joj povjerovali, upali su u kuću da provjere. U šoku su izašli i kazali: ‘Pa nije moguće da ste spavali s njim’. Na što se ona samo nasmijala - ispričala je prva susjeda za 24 sata koji neslužbeno doznaje da je tijelo muškarca pronađeno sjedećem položaju na stolcu u sobi.

Žena je u četvrtak oko ponoći odvedena u Psihijatrijsku bolnicu Sveti Ivan u Zagrebu.

>>Mladić pronađen s više ubodnih rana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije