Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODUKCIJA U MAKSIMIRU

Zagrepčani, pozor! Prijavite se na audiciju za jedinstveni mjuzikl prema priči našeg poznatog književnika

Halugica
20.01.2024.
u 10:00

Vokalisti moraju pripremiti dvije pjesme po izboru, jednu a capella, a drugu uz matricu ili instrumentalnu pratnju. Jednu skladbu pak trebaju uvježbati instrumentalisti, s tim da je klavir osiguran

Vokalisti, instrumentalisti, glumci i plesači stariji od 16 godina imaju priliku okušati se u mjuziklu "Halugica" u okviru maksimirskog Centra za kulturu i informacije (CKIM). Riječ je o uprizorenju istoimene fantastične priče Vladimira Nazora koja bi na kazališnim daskama trebala zaživjeti u prosincu.

Audicije će se održati 3. i 10. veljače od 10 do 18 sati u Švarcovoj 18. Vokalisti moraju pripremiti dvije pjesme po izboru, jednu a capella, a drugu uz matricu ili instrumentalnu pratnju. Jednu skladbu pak trebaju uvježbati instrumentalisti, s tim da je klavir osiguran.

VEZANI ČLANCI: 

Dramske audicije podrazumijevaju pripremu monologa iz bilo kojeg književnog djela, a one plesne održat će se pod vodstvom mentorice. Prijave traju do 31. siječnja. 

VIDEO: Zatvora se kultni kafić Pločnik u Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije