Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zagrepčani, ako idete u centar ovo morate znati!

Centar grada na jedan dan zona bez prometa
21. rujna 2017. u 21:28 5 komentara 3859 prikaza
trg bana jelačića
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zagreb se još jednom priključuje Europskom danu bez automobila, pa će promet motornih vozila biti zabranjen sutra od 8 do 20 sati u centru grada.

U “zonu bez prometa” na jedan će se dan transformirati prostor između Trg bana Jelačića, Bakačeve, Vlaške, Europskog trga, Palmotićeve, Boškovićeve, Hebrangove, Gundulićeve, Ilice, Mesničke, Demetrove, Ilirskog trga i Radićeve, a jedini koji će ondje voziti su Hitna, vatrogasci, policija, komunalna vozila, javni prijevoz, taksiji te vozila osoba s invalidnošću s prebivalištem u toj zoni.

Zapaljeni kauč Požar u Zagrebu: Vatrogasci: Evo zašto nikad ne smijete puniti laptop na dekama, jastucima... Velesajam tehnološki park Stela lechpammer Vrijeme je velikih sajmova iza nas. Je li trenutak da Velesajam dobije novu namjenu? Podvožnjak PODVOŽNJAK KOJI PLIVA Ekipa, je li na Škorpikovoj prohodno? Grad: Bit će 2018.

VIP izdvaja za Vas

  • Narcis660:

    Jedan dio zagrepcana je ekoloski osvjesten drugi dio su doseljenici koji jedva kraj s krajem i nepada im napamet imati automobil jer ga si nemogu priustiti treci dio njih su stari grobovi koji vise nevoze jer su ih godine pregazile ... prikaži još! tako da ce taj dan proteci OK

  • strsljen2013:

    Ja na slici ne vidim niti jedan automobil.

  • popevke_sam_slagal:

    Treba uvesti Europski dan poštivanja Zakona o sigurnosti prometa na cestama i to od strane biciklista. Da barem taj dan poštuju zakon i ne gaze ljude po trotoaru. Ovo je najobičniji cirkus koji podržavaju upravo oni, ljubomorni, koji nemaju love ... prikaži još!e za auto. Najbolje da se svi vratimo konjima i kočijama, glupost. Ajde ljubomorni biciklisti lupajte minuse. Maja Sever prva.