Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SAMO DANAS

Za ludilo na Radićevim danima zaduženi Šesti paviljon i Maja Šuput: 'Ako je netko našao prsten, javite'

Zagreb: Maja Šuput nastupala na Radićevim danima
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/15
25.05.2024.
u 13:00

Radićevi dani ove godine su se održavali od 23. svibnja, a priliku ih posjeti imate još samo danas

Na ovogodišnjim Radićevim danima studente iz cijele Hrvatske je zabavljala Maja Šuput, ali i bend Šesti paviljon. Dvorište ovog zagrebačkog doma tri dana zauzeli su mladi, a ova fešta traje još samo danas. O dobroj sinoćnjoj zabavi svjedoče i objave u Facebook grupi 'Studentski dom Stjepan Radić' gdje od jutra pristižu dojave o izgubljenim ili nađenim predmeti. "Ako je netko naša prsten, molim vas, javite se", no osim prstena gubili su se mobiteli, ključevi, kredite kartice i slično.

No, nisu Radićevi dani samo glazbe i piće, tu su i igre za koje su zaduženi razne studentske udruge. Pa su tako Studenti Cetinske Krajine organizirali neobičnu alku, u karijolama, a Zavičajni klub hercegovačkih studenata igru kamena s ramena. Igrala se i balota, kvizovi, gemišt pong, šah, povlačenje užeta.

 – Radićevi dani su praznika studenata, odvije se okupljamo, družimo, upoznajemo. Upoznajemo druge krajeve, običaje. Svake godine se lijepo provedemo i sklopimo nova poznanstva  – kazala nam je studentica medicine Petra. Za dobru atmosferu pobrinuo se i studentski bend Šesti paviljon koji već treću godinu za redom nastupa na ovoj manifestaciji.

VEZANI ČLANCI:

– U odnosu na prošle dvije godine, bili smo puno sigurniji i opušteniji na pozornici, a publika je odradila svoje. Također, ovi su nam Radićevi dani posebni jer smo po prvi puta izveli svoju prvu autorsku pjesmu, za koju su se tijekom izvedbe snimali kadrovi koji će biti korišteni u spotu. To je definitivno posebna emocija, naročito u kontekstu toga da će nam ovo potencijalno biti zadnji Radićevi dani jer polako svi napuštamo Savu – kazao nam je Marko Šupica iz Šestog paviljona.

A priliku posjetiti Radićev dane imate još danas gdje se zabavljati u veselom vrtuljku, nogometu i odbojci s ručnicima, u večernjem programu goste će zabavljati Disco KEST, DJ Horryx i gost iznenađenja. Nakon dobre zabave slijedi učenje i najstresniji period za studente- ispitni rokovi. – Studentski zbor, papa i ja želimo vam sreću na ispitima – poručila je Maja Šuput.

VIDEO: Maja Šuput nastupala na Radićevim danima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije