Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 18 sati

Via Vino festival večeras vas vodi na kraljevski vinski party u zelinsku vinariju Puhelek-Purek

Zagreb: Vinski festival "Via Vino" i modna revija Zorana Mrvoša u Kuriji Modić-Bedeković
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/2
06.10.2023.
u 13:34

Dobitnici najprestižnije vinske nagrade, Decanterove zlatne medalje posjetiteljima će ponuditi, među ostalim, i izvrsne kapljice vinske sorte kraljevine, poznate i kao "Dragulj Prigorja"

Kraljevski vinski party očekuje vas večeras u vinariji Puhelek-Purek u blizini grada Sv. Ivan Zelina gdje se održava treća večer popularnog Via Vino festivala.

Dobitnici najprestižnije vinske nagrade, Decanterove zlatne medalje posjetiteljima će, s početkom u 18 sati, ponuditi, među ostalim, i izvrsne kapljice vinske sorte kraljevine, poznate i kao "Dragulj Prigorja", a uz pomno odabrana vina, pjenušce i koktele moći ćete se počastiti i kojom tradicionalnom delicijom. 

VEZANI ČLANCI: 

Za glazbenu kulisu pobrinut će se DJ Jurki, koji će posjetitelje provesti kroz različite glazbene žanrove i stvoriti nezaboravnu atmosferu. 

– VIA VINO festival postao je neizostavna jesenska manifestacija za posjetitelje Zagrebačke županije. Treće izdanje festivala donosi još bogatiji program i nove lokacije u kojima povezujemo tradiciju i suvremeni doživljaj naše regije. U nastavku Via Vina posjetitelje očekuju vinske večeri u srcu vinarija Zagrebačke županije, open-air koncerti i nezaboravna festivalska atmosfera uz birana vina i jela s potpisom – najavila je Ivana Alilović, direktorica županijske Turističke zajednice. 

Iduće subote pak sprema se velika završnica Via Vino festivala koja posjetitelje također vodi na plešivičke vinske ceste, a održat će se na dobro poznatoj pjenušavo-vinskoj lokaciji vinarije Dobra berba. Bajkoviti plešivički brežuljci i padajući vinogradi ondje će pak postati pozornica za open-air koncert Filipa Rudana

VEZANI ČLANCI: 

– Plešivica upravo dobiva prvu pjenušavu vinsku cestu u Hrvatskoj, čineći posljednju ovogodišnju VIA VINO večer još posebnijom. Uz hvaljene pjenušce i osvježavajuće koktele, uživajte u jelima inspiriranim tradicijom i autohtonim namirnicama. Jesenska večer na čarobnoj Plešivici obećava nezaboravno zatvaranje ovogodišnjeg VIA VINO festivala. Pridružite nam se na spektakularnoj završnici najljepšeg vinskog festivala kontinentalne Hrvatske – najavljuju organizatori. 

Ulaz na Via Vino je besplatan uz obaveznu prijavu putem e-maila: viavino@visitzagrebcounty.hr. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije