Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasajte od danas

"Okusi prije svega" u utrci za najbolji turistički film prema izboru publike

Foto: Turistička zajednica Zagrebačke županije
1/8
02.10.2023.
u 18:28

Promidžbeni video Turističke zajednice Zagrebačke županije našao se u konkurenciji 56 ostvarenja iz 25 zemalja, a glasati se može na stranicama CIFFT-a do 20. listopada

Višestruko nagrađivani destinacijski film Turističke zajednice Zagrebačke županije "Okusi prije svega" ponovno je u konkurenciji za prestižnu nagradu. Ovaj se put našao među 56 radova iz 25 zemalja u utrci za "CIFFT People's Choice Award 2023.", gdje će titulu najboljeg turističkog filma na svijetu, dakle, osvojiti onaj koji bude imao najviše glasova publike.

Glasati, kao i pogledati sve radove u konkurenciji, možete do 20. listopada na službenim stranicama Međunarodnog odbora festivala turističkih filmova, koji u sklopu CIFFT Circuitu 2023. i organizira natjecanje koje slavi ključnu ulogu videa u promociji turizma.

VEZANI ČLANCI: 

– Ova je nominacija priznanje za rad i trud Turističke zajednice Zagrebačke županije u promociji turizma našeg prekrasnog kraja. Sudjelovanje u CIFFT Circuitu znači natjecati se s najboljima iz cijelog svijeta i to podiže svijest o turističkoj ponudi regije. Natjecanje okuplja najprestižnije festivale korporativnih i turističkih filmova te predstavlja priliku za promociju Zagrebačke županije na globalnoj razini – izjavila je Ivana Alilović, direktorica županijske Turističke zajednice.

Dodala je da inicijativa, odnosno izravna komunikacija s publikom, prepoznaje važnost gledatelja u oblikovanju komunikacije i unapređenju turističke industrije. Film nazvan "Okusi prije svega", u kojemu glavnu ulogu imaju vinari, nastao je u suradnji s produkcijskom kućom Sekunde, a gledateljima, među ostalim, otkriva tajne županijskih vinskih cesta te ih upoznaje s običajima, tradicijom, kulturom i bogatom gastroponudom.

VEZANI ČLANCI: 

Ovjenčan je i zlatnom medaljom u kategoriji promotivnih turističkih filmova na Međunarodnom festivalu Terres koji je u rujnu održan u španjolskoj Tortosi. A u konkurenciji za titulu najboljeg turističkog filma na svijetu prema glasovima publike još su i ostvarenja iz Portugala, Poljske, Srbije, BiH, Španjolske, Katra, Kolumbije, Danske, Turske, Austrije, Moldavije, Japana, Švicarske... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije