Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO STE VIDJELI, JAVITE SE

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena starica: Policija moli pomoć građana

policija ilustracija
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
24.11.2019.
u 08:47

Kako navodi policija, pješakinja je prevezena u KBC Zagreb.

U petak oko 18:30 na raskrižju Vatikanske i Svetog Mateja dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil naletio na nepoznatu pješakinju starije životne dobi, a koja je u prometnoj nesreći teško ozlijeđena. 

Kako navodi policija, pješakinja je prevezena u KBC Zagreb. 

S obziro na to da nije poznat identitet pješakinje, a nije moguće uspostaviti kontakt zbog težine ozljede zagrebačka policija moli svjedoke da se jave o mogućim saznanjima. 

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
09:19 24.11.2019.

...........jedna od ugnjetavanih i samih.........pomalo obespravljenih........................da nije tako nekome bi već falila...........proizvod HDZa od '90 pa naovamo.......................nitko za nju neće odgovarati.......sudac će kazati da je ionako mrtva i da joj vozač nije mogao pomoći...............

PR
predator57
09:16 24.11.2019.

Otisak prstiju i eto rješeno tko je jadna unesrečena.

PR
prajdali100
09:27 24.11.2019.

I za ovo vam treba pomoć !? Pa kako mislite riješiti " svastiku"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije