Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstava, koncert...

U Dumovcu bogat program za Dan zaštite životinja

Azil Dumovec
Foto: Azil Dumovec
1/2
02.10.2020.
u 14:16

Pprigodni edukativni i zabavni program namijenjen građanima svih dobi trajat će od 10 do 16 sati.

Predstavom "Tri praščića"  Lutkarske scene „Ivana Brlić Mažuranić“, koncertom dječjeg zbora Kikići te showom mađioničara Vladimira Štimca obilježava se sutra u Dumovcu Svjetski dan zaštite životinja, a prigodni edukativni i zabavni program namijenjen građanima svih dobi trajat će od 10 do 16 sati.

Predstavnici Policijske akademije izvest će osim toga pokaznu vježbu sa službenim psima, a udruge će predstaviti svoj rad na zaštiti životinja. U kutku projekta Helping Animals zainteresirani će se moći fotografirati te simboličnom donacijom pomoći
životinjama u potrebi.  

Svjetski dan zaštite životinja je 4. listopada. U Gradu Zagrebu obilježava se 18. put. Osim u Skloništu u Dumovcu prigodni će se program održati i u Zoološkom vrtu grada Zagreba.  Sklonište ove godine u fokus stavlja brigu za kućne ljubimce, a Zoološki vrt odgovornost čovjeka za zaštitu divljih vrsta životinja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije