Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeni prijem

Tara (9) kod Bandića: Kako se vodi Grad i kad će biti gotov bazen u Jelkovcu kad ne vidim radnike?!

13.04.2016., Zagreb - Mama Ines i kcerka Tara Delic posjetile gradonacelnika Milana Bandica u njegovom uredu. Tara je zajedno sa sestrom Tessom na manifestaciji Dani mimoza obasula Bandica pitanjima te su htjele vise saznati o duznostima gradonacelnika i
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
14.04.2016.
u 14:35

Djevojčica, koja je htjela susresti gradonačelnika još od Dana mimoza, sastanak je ocijenila sa 100, a on joj je darovao i opremu za plivanje

Sport, matematika, druženje s prijateljima i – gradska politika. To su, ukratko, interesi Tare Delić, 9-godišnjakinje iz Novog Jelkovca koja je izazvala zanimanje i samoga gradonačelnika Milana Bandića.

Naime, djevojčica je u pratnji majke i sestre Tesse još u siječnju posjetila manifestaciju Dan mimoza gdje je susrela gradonačelnika i zasula ga brojnim pitanjama, pa su dogovorili i “službeni sastanak“ koji je jučer održan u Gradskoj upravi. Tara je došla, Tessa je bila spriječena.

Tara je dobila i službenu potvrdu o sastanku – za prijateljicu koja joj nije vjerovala da ide na sastanak s gradonačelnikom

Kako je biti gradonačelnik, što sve treba raditi, kako funkcionira grad..., samo su neka od pitanja koja su zanimala tu učenicu drugog razreda osnovne škole, a ni gradonačelnik joj nije ostao dužan s pitanjima o školi i prijateljima. Djevojčica se informirala i o kvartovskim problemima.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

– Kod nas u Novom Jelkovcu se gradi bazen, ali ja ne vidim radnike i ne znam kada će biti gotov – rekla je Tara Delić koja trenira plivanje i svaki dan mora ići na bazen u Dubravu. Ni osnovna škola u Novom Jelkovcu nije više dovoljno velika, pa se raspitala i o njezinu proširenju.

– Rekao je da sve može! – veselo je zaključila Tara Delić koja je susret s Bandićem od 1 do 5 ocijenila sa sto. A osim obećanja da će dobiti bazen i veću školu, Tara je za sebe i sestru dobila na dar opremu za plivanje, ali i službenu potvrdu o sastanku – za prijateljicu koja joj nije vjerovala da ide na sastanak s gradonačelnikom.

Komentara 10

Avatar Niškorist
Niškorist
16:11 14.04.2016.

Nema taj obraza !

MI
MikiPrdekana
15:25 14.04.2016.

Taj je sad počeo prostituirati za svoje vlastite interese, osim svoje rođene majke kojoj je doveo kamere na bolničku postelju, i malu djecu. Tužno, da ne može tužnije.

GV
golub Vaso
15:25 14.04.2016.

zasto ovaj nije u bajbuku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije