Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna špica

Što se nosi ovog tjedna? Sunčane naočale najvažniji modni dodatak

Ulična moda, portal (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
22.10.2013.
u 14:00

Natprosječno topli listopad, s temeraturama i preko 20 stupnjeva Celzija, 'natjerao je' djevojke na zagrebačkim ulicama da uz čizme i kožnjake nabace i sunčane naočale

Ana Šutej (18) - Učenica klasične gimnazije najbolje se osjeća u uskim hlačama, udobnim čizmama i opuštenim vestama. Kupuje u trgovačkim centrima.

Valentina Kolundžić (18) - Studentica poreznog studija povremeno iz majčina ormara izvadi neki zanimljiv komad odjeće koji kombinira sa svojim stvarima.

Matija Kalistović (22) - Studentica turističkog menadžmenta redovito odlazi u teretanu pa joj najviše odgovara ugodna pamučna odjeća i obuća ravnih potpetica.

Sara Belamarić (20) - Studentica stomatologije voli vintage stil odijevanja, no ipak najčešće kupuje u trgovinama poznatih modnih brendova, gdje pronalazi puno zanimljivih krpica po svom ukusu.

Ivana Mrgudić (23) - Studentica ekonomije prati modne trendove, ali pri kupnji su joj važnije kvaliteta i postojanost odjeće i obuće. Voli i “svevremenske” dodatke.

>>Rijetke zrake sunca izmamile su ljubiteljice mode u šetnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije