Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAVICA U ZAGREBU

'Vitlalo se u zraku i sve je bilo bijelo, kiša je nošena natrag u zrak, a onda je krov poletio...'

Pijavica u Vrapču
Foto: Ana Markuz
1/6
13.06.2018.
u 13:30

Je li i vaše mjesto ili kvart zahvatilo nevrijeme? Šaljite nam fotografije i videa na mail javi@vecernji.net

Jučer oko 18.30 na području Vrapča razvila se pijavica koja je u svom trominutnom haranju prouzročila popriličnu štetu. Naime, pijavica je donijela limeni krov sa Still Kera na parkiralište Ilice, a bila je praćena i snažnom tučom.

– Prvi put u životu vidjela sam tako nešto, vitlalo se u zraku i sve je bilo bijelo. Kiša je padala u to vrijeme te je kišu nosilo natrag u zrak zajedno s lišćem s drveća, a začas smo ugledali krov kako leti preko drveća i pada na parkiralište – kaže Ana Markuz, stanovnica kvarta Vrapče.

Pijavica se nakon dvije do tri minute povukla, ali se odmah spustila tuča koja je isto kratkotrajno padala. U parku Psihijatrijske bolnice Vrapče u oluji je oštećen drvored, a pri padu je uništena ograda kod autobusnog stajališta. 

Pijavica u Vrapču
1/9


 
Ključne riječi

Komentara 3

PR
prokurator
13:55 13.06.2018.

ma kaki, nisu to klimatske promjene, oduvijek je kod nas bilo pijavica sredinom šestog mjeseca, evo još od kad moj prađed pamti...

DE
deda1234
14:36 13.06.2018.

Kakvo je je sparina jucer bila jos smo i dobro prosli..

MU
mulag
15:19 13.06.2018.

ima ja gradiliste ua prodat di nema elementarnih pogoda, al dosta kosta, hehhehehehehww

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije