Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Stalci za bicikle postavit će na okretištu Dubrava, a uredit će i središnju Trnavu

12.03.2015., Zagreb - Narodno sveuciliste Dubrava, kvartovska tribina Vecernjeg lista. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
16.03.2015.
u 11:15

Ove godine planirana se uređenje Petrijanečkog odvojka, Ulice Valunske ploče od Lubeničke ulice do Resničkog puta

Donosimo odgovore na pitanja Večernjakovih čitatelja iz gradske četvrti Donja Dubrava što su stigla uoči posljednje Večernjakove kvartovske tribine. Na pitanja su odgovarali M. Draženović, predsjednik Vijeća četvrti, i Alan Ordulj zamjenik pročelnika GU za prostorno uređenje.

Što će se ove godine urediti u Trnavi?

Milan Draženović: Što se tiče javnih prometnih površina, planira se uređenje Petrijanečkog odvojka, Ulice Valunske ploče od Lubeničke ulice do Resničkog puta. Od četiri milijuna kuna, koliko smo iz proračuna dobili za uređenje ulicu u sklopu Plana malih komunalnih akcija, u svakom mjesnom odboru uredit će se dvije ulice. Gradski program financira uređenje Đurmanečkog puta, Ustrinske ulice, Apatinske ulice, Lastovskog puta i još cijele Lubeničke ulice. Znači, kompletna sredina Trnave bit će riješena. Ostaju samo dvije ulice koje nisu definirane jer u njima se još mora sagraditi kanalizacija.

Na okretištu u Dubravi nemamo gdje vezati bicikle. Mogu li se u tome dijelu grada postaviti stalci?

Alan Ordulj: Odlagališta za bicikle postavljaju se diljem grada, pa će tako i ovdje biti postavljeni. Ne možemo definirati kada, ali trebalo bi postaviti klamerice čim se odredi lokacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije