Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

SDP-ov Davor Bernardić vjenčao se s djevojkom Irenom Coljak

bernardić (1)
Foto: Goran Jakus/Pixsell
1/8
29.04.2011.
u 18:46

Bernardić je dugogodišnju vezu danas okrunio brakom, a uz najuže članove obitelji i prijatelja vjenčao se u crkvi sv. Križa u Sigetu

Predsjednik zagrebačkog ogranka SDP-a Davor Bernardić okrunio je danas brakom dugogodišnju vezu s Irenom Coljak. Petnaestak članova najuže obitelji i prijatelja bilo u crkvi sv. Križa u Sigetu.

Bernardiću je kum prijatelj Tihomir, a Ireni prijateljica Nadalina. Nakon što je Bernardićeva odabranica nevoljko pristala na fotografiranja, on je zamolio medije da odu. Mladenku su na vjenčanje dopratili roditelji Nada i Vlado i nećakinja Tara.

Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
19:41 29.04.2011.

Uh dobra ova kuma!!! Pokraj nje mlada izgleda kao ružno pače a mladoženja kao Shrek. hahaha

OB
-obrisani-
19:14 29.04.2011.

dogodilo se na danasnji dan nakon 4 godine smrti ivice racana................

LA
lacković
20:05 29.04.2011.

29.04.2011. u 19:55h micky_maus je napisao/la: Bernadiću od sad počinje tvoje preobraćenje kad te u ruke primi fra Smiljan.Od velikog SDP-ovc postat ćeš desnica. :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- glupsone, bernardić potječe iz vjerničke obitelji i stari mu je bio branitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije