Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemireni građani

Osmrtnice namazane mašću u Zagrebu: 'Jesu li muslimani za to ginuli u ratu?'

Osmrtnice premazane mašću
Twitter
29.03.2018.
u 13:40

Fotografije neprimjerenog čina osvanule su na društvenim mrežama.

Fotografije koje prikazuju osmrtnice ljudi muslimanske vjeroispovijesti premazane svinjskom mašću osvanule su na društvenim mrežama i uznemirile brojne građane.

Prema navodima Sare Jahić Zelić, korisnice Twittera, snimljene su na zagrebačkom Borongaju.

– Više od 25 tisuća muslimana borilo se za Republiku Hrvatsku, oko 1000 muslimana poginulo je za Republiku Hrvatsku. Zašto? Da bi im osmrtnice mazali svinjskom mašću, jel? Zato je moj tata 70-postotni ratni vojni invalid sa željeznim pločicama umjesto kičme? – napisala je Sara uz napomenu da ju je ovo jako rastužilo.

 

Dodala je kako ''ne zna koji je to sklop u glavi, ali je sigurna da nije dobar'' na što je replicirao i predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

– Nije to sklop, to je ništa u glavi – poručio je Beljak.

 

Komentara 60

AL
alphazulu99
14:52 29.03.2018.

Znaci mi bi se mi trebali kolektivno osjecati krivim jer je agent bosnjacke obavjestajne sluzbe namazao mascu osmrtnice gradjana RH muslimanske vjeroispovjesti?

Avatar pendreck
pendreck
14:24 29.03.2018.

cin specijalnog rata, stvaranje razdora... ne polagati paznju na to

PU
paul-umpe
14:50 29.03.2018.

Ovo je propaganda.Dođite u srednju Bosnu.Bakir je mobilizirao sve sto ima na raspolaganju.Od jutros su u svim pliciskim postajama specijalne postrojbe mupa raspoređene.Travnik Bugojno Vitez Zenica.Ne mogu vjerovati HR tajne sluzbe ovo dozvoljavaju. Ovo moze popusiti samo Beljak i naivni kreteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije