Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kRIZA OKO GUP-A

Ogorčena oporba poručila: Traje talačka kriza koju su uzrokovali Bandić i Plenković

Skupštinska oporba
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
11.02.2020.
u 12:32

Građani Zagreba su taoci Milana Bandića. Glavni i odgovoran je premijer Plenković, kazao je Tomislav Tomašević

Skupštinska oporba okupila se ispred Vlade gdje su dali zajedničku izjavu za medije, ogorčeni na situaciju u Gradskoj skupštini. Pozvali su premijera Andreja Plenkovića da zaustavi kako su rekli, 'ovu talački krizu' koja se događa.

"Mi ovim putem pozivamo Plenkovića da tu jednu, sagu, sapunicu zaista završi. Neka konačno donese odluku. Drži se građane kao taoce. Plenkoviću, sve je u vašim rukama. Jučer ste na daljinski prekinuli sjednicu. Neka odluku donesu", kazala je Anka Mrak Taritaš.

"Građani Zagreba su taoci Milana Bandića. Glavni i odgovoran je premijer Plenković. Pozivamo ga da prekine ovu tragičnu političku trgovinu. Ovo odugovlačenje nema smisla. Neka ispune ono što su govorili. Neka glasaju protiv GUP-a", kazao je Tomislav Tomašević.

"Traje talačka kriza koju je uzrokovao Bandić i Plenković, GUP se odgađa zbog unutarstranačkih izbora u HDZ-u", kazao je zastupnik Zvane Brumnić.

"S jedne strane Bandić sa svojim interesima, s druge strane Plenković koji ne želi ništa do završetka unutarstranačkih izbora u HDZ-u", kazao je Petek.

Komentara 5

DU
Deleted user
13:27 11.02.2020.

dobro da se nisu odmetnuli...bilo bi i crnog vraga...koji revolucionari...

KO
Kokoiduhovi
19:58 11.02.2020.

"Eagle Hills je 2014.godine u Beogradu predstavljen kao investitor koji će u projekt Beograd na vodi uložiti tri i pol milijarde eura bez da je bilo jasno na koji način će to uložiti - hoće li to biti kredit, pozajmicaica ili nešto treće. Tek nekoliko godina kasnije kada je taj ugovor potpisan, tek nakon toga otkriveni detalji ugovora su pokazali da oni ulažu 150 milijuna, a država Srbija će od njih uzeti kredit od 280 milijuna eura uz raspodjelu dobiti od 68 posto u korist kompanije Eagle Hills", Takvo što i nas čeka. Jupiii.

KO
Kokoiduhovi
19:49 11.02.2020.

Raspisivanje referenduma za opoziv gradonačelnika i zamjenika može zatražiti 20% birača grada Zagreba. To je 138.000 ljudi. Članak 69. Statuta Grada Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije