Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Evo novih cijena - od ponedjeljka poskupljuje parking

parking
Tomislav Miletić/PIXSELL
29.07.2018.
u 11:31

Nove cijene parkiranja nalaze se su u Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, objavljenim u Službenom glasniku grada Zagreba.

Od ponedjeljka, 30. srpnja u Zagrebu poskupljuje parking pa će tako sat parkiranja u prvoj zoni umjesto dosadašnjih šest kuna stajati  12 kuna, u drugoj zoni pet umjesto tri kune, a u trećoj dvije kune, što je za 50 lipa više nego dosad.

Vrijeme naplate u prvoj zoni produljuje se do 22 sata.

Sat parkiranja u garaži Tuškanac od ponedjeljka poskupljuje dvostruko više nego dosad - deset kuna. U većini ostalih javnih garaža (Gorica, Kvaternikov trg, Langov trg, Petrinjska, Rebro), cijena će porasti s četiri na šest kuna, osim garaža u Jelkovcu i na Sveticama, gdje će sat poskupjeti na tri, odnosno četiri kune.

Cijena dnevnih parkirališnih karata, komercijalnih parkirališnih karata (tjedna, mjesečna, godišnja) i povlaštenih parkirališnih karata ostaje nepromijenjena.

Nove cijene parkiranja nalaze se su u Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, objavljenim u Službenom glasniku grada Zagreba.

>> Pogledajte i galeriju fotografija pomrčine Mjeseca u Zagrebu

parking
1/9
Ključne riječi

Komentara 19

ST
stefj
11:50 29.07.2018.

Uhljebi su gladni, traže još, još...

AF
AfganistanskiHrvat
11:48 29.07.2018.

Milan Bandić i stranka 365(x40) dana Lepoglave, "moj" gradonačelnik.

MI
midea
11:47 29.07.2018.

izgleda da se narod treba pobuniti , izaći na ulice , blokirati sve i tražiti da se 50% parkinga prefarba u bijelo i pretvori u besplatno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije