Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Evo novih cijena - od ponedjeljka poskupljuje parking

Nove cijene parkiranja nalaze se su u Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, objavljenim u Službenom glasniku grada Zagreba.
29. srpnja 2018. u 11:31 19 komentara 2624 prikaza
parking
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Od ponedjeljka, 30. srpnja u Zagrebu poskupljuje parking pa će tako sat parkiranja u prvoj zoni umjesto dosadašnjih šest kuna stajati  12 kuna, u drugoj zoni pet umjesto tri kune, a u trećoj dvije kune, što je za 50 lipa više nego dosad.

Gradonačelnik Bandić otvorio novo parkiraliste u bivšoj tvornici Gredelj TRNJE U Zagrebu otvoreno parkiralište s 500 parkirnih mjesta. Evo koliko će stajati dnevna karta!

Vrijeme naplate u prvoj zoni produljuje se do 22 sata.

Sat parkiranja u garaži Tuškanac od ponedjeljka poskupljuje dvostruko više nego dosad - deset kuna. U većini ostalih javnih garaža (Gorica, Kvaternikov trg, Langov trg, Petrinjska, Rebro), cijena će porasti s četiri na šest kuna, osim garaža u Jelkovcu i na Sveticama, gdje će sat poskupjeti na tri, odnosno četiri kune.

Cijena dnevnih parkirališnih karata, komercijalnih parkirališnih karata (tjedna, mjesečna, godišnja) i povlaštenih parkirališnih karata ostaje nepromijenjena.

Sudar na parkingu INCIDENT NA PARKINGU Sudar koji je podijelio internet: Tko je kriv?

Nove cijene parkiranja nalaze se su u Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, objavljenim u Službenom glasniku grada Zagreba.

>> Pogledajte i galeriju fotografija pomrčine Mjeseca u Zagrebu

parking
1 / 9
Zagreb: Gledanje najduže potpune pomrčine Mjeseca ovog stoljeća
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • stefj:

    Uhljebi su gladni, traže još, još...

  • AfganistanskiHrvat:

    Milan Bandić i stranka 365(x40) dana Lepoglave, "moj" gradonačelnik.

  • midea:

    izgleda da se narod treba pobuniti , izaći na ulice , blokirati sve i tražiti da se 50% parkinga prefarba u bijelo i pretvori u besplatno!