Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA PARKINGU

Sudar koji je podijelio internet: Tko je kriv?

Sudar na parkingu
Screenshot/YouTube
07.07.2018.
u 17:18

Snimka sudara prikazuje bijeli Ford koji pokušava izaći sa svog parkirališnog mjesta, a vozač Honde vozi na parkirališno mjesto izravno pored njega.

Manja ogrebotina koja je nastala u laganom sudaru između dva vozila na parkiralištu uzburkala je internet i izazvala raspravu oko pitanja koji je vozač u krivu, prenosi DailyMail

Snimka sudara prikazuje bijeli Ford koji pokušava izaći sa svog parkirališnog mjesta, a vozač Honde vozi na parkirališno mjesto izravno pored njega. Vozač Forda evidentno nije vidio drugo vozilo vozeći unatrag i udario ga je u stranu.

Automobili se zaustavljaju nakon lakšeg sudara prije nego što se bijeli Ford okrenuo. 

Snimka je objavljena na Facebooku i vrlo brzo izazvala žestoku raspravu. Većina ljudi misli da je bijeli Ford bio u krivu.

- U potpunosti je greška bijelog automobila. Terenac je bio već na pola svog parkinog mjesta kad se Ford krenuo kretati. Vozač bijelog automobila nije uopće pogledao iza sebe, stoji u jednom od komentara.

No, ubrzo je došlo do intenzivne rasprave oko toga je li i Honda kriva.

- Krivica je 50/50... Ova dva klauna trebaju otvoriti cirkus, napisala je jedna osoba.

"Kako je vozač Honde klaun jer je pokušajo parkirati? Jedini klaun je vozač Forda, napisao je još jedan korisnik odgovarajući na komentar.

 

Ključne riječi

Komentara 25

KA
karlodrago
17:38 07.07.2018.

Kriv je bijeli ford.

DU
Deleted user
18:20 07.07.2018.

niste u pravu..nije kriv bijeli ford....nego njegov vozač....

LO
Lorisic
18:43 07.07.2018.

Jedini klaun ovdje je novinar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije