Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jaska bike

Novom aplikacijom bez problema kroz osam biciklističkih ruta oko Jastrebarskog

„Jaska Bike"
Foto: Jaska
1/4
22.05.2020.
u 13:47

Pomoću aplikacije već prije samog puta možete se  pripremiti i saznati o svemu što na toj ruti možete vidjeti, ali i što vas na istoj očekuje.

Oko 250 kilometara biciklističke staze, odnosno osam različitih ruta u okolici Jastrebarskog, obuhvaćeno je novom aplikacijom Jaska Bike koja se može skinuti besplatno, a ne treba za nju ni internet, ni signal zato što se staza može pratiti kroz preuzete GPX tragove i prometnu signalizaciju.

"Pomoću aplikacije već prije samog puta možete se  pripremiti i saznati o svemu što na toj ruti možete vidjeti, ali i što vas na istoj očekuje. Prethodno upoznavanje s aplikacijom, pomoći će vam pri odabiru najbolje staze - s obzirom da su staze precizno tematski odrađene: udaljenost rute, težina rute te previđeno trajanje. Navođenje aplikacijom naučiti ćete i otkriti o bogatstvu jaskasnke gastronomije, baštine i tradicijskih elemenata - prirode ljepote baštine ili pak pronaći najdraže vino", navode iz Grada Jastrebarsko.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije