Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi ne staju

Nove pješačke staze i rekonstrukcija ulica u Samoboru, pogledajte što je novo...

Grad Samobor
Foto: Grad Samobor
1/4
04.11.2015.
u 20:38

Uskoro kreće i izgradnja autobusnog stajališta i pješačke staze na križanju te ulice s Domaslovečkom

Zbog sunčanog vremena u Samoboru ne staju s radovima.

Tako su radnici Komunalca iscrtali su parkirališta u Mlinskoj ulici i Ulici hrvatske bratske zajednice gdje su uređene pješačke staze i proširen cestovni pojas. U tijeku je i izgradnja pješačke staze u Ulici Milana Reizera, a radove izvodi GRAĐPROM d.o.o.

Radovi u Domaslovcu napreduju, trenutno se radi na rekonstrukciji ulice Skendrovićev put, a uskoro kreće i izgradnja autobusnog stajališta i pješačke staze na križanju te ulice s Domaslovečkom.

U završnoj fazi su i radovi na izgradnji kružnog toka i uređenju raskrižja Mirnovečke, Svetonedeljske i Ulice kralja Petra Krešimira IV u Samoboru. Uz kružni tok, izgradit će se pješačke staze i iscrtati pješački prijelazi, a ovo raskrižje bit će pušteno u promet kroz tjedan dana.

Radi se i  u Galgovu u Bogovićevoj ulici, u Bregani u Školskoj ulici, na sanaciji klizišta u Budinjaku te u Školskoj ulici u Molvicama, uz cijeli niz manjih komunalnih radova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije