Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puknuća vrelovoda

Nakon Novog Zagreba, i zapadni dio grada bit će bez tople vode

Zagreb: Radnici HEP-a popravljaju vrelovod kod tržnice Utrina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
07.09.2020.
u 18:10

Predviđeno vrijeme trajanja obustave isporuke toplinske energije krajnjim kupcima u zapadnom dijelu Zagreba (Gajnice, Malešnica, Špansko, Rudeš, Prečko i Vrbani) do sutra u jutarnjim satima, a vrijeme trajanja obustave u Novom Zagrebu ne mogu predvidjeti jer je u tijeku lociranje mjesta puknuća vrelovoda.

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda u Klanjačkoj ulici u ponedjeljak u 15 sati privremeno će biti obustavljena opskrba toplom vodom u Gajnicama, Malešnici, Španskom, Rudešu, Prečkom i u zapadnom dijelu Vrbana, izvijestilo je HEP-Toplinarstvo.

Također, navodi u propćenju HEP-Toplinarstvo, bez isporuke toplinske energije trenutno su krajnji kupci u Novom Zagrebu, gdje je u tijeku utvrđivanje lokacije puknuća vrelovoda, dok je krajnjim kupcima u istočnom dijelu Zagreba normalizirana isporuka toplinske energije.

Najavljuju da je predviđeno vrijeme trajanja obustave isporuke toplinske energije krajnjim kupcima u zapadnom dijelu Zagreba (Gajnice, Malešnica, Špansko, Rudeš, Prečko i Vrbani) do sutra u jutarnjim satima, a vrijeme trajanja obustave u Novom Zagrebu ne mogu predvidjeti jer je u tijeku lociranje mjesta puknuća vrelovoda.

Nakon što se utvrdi točno mjesto puknuća opseg obustavljenih naselja će se smanjiti, odnosno obuhvatit će krajnje kupce koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz puknute vrelovodne cijevi, dok će ostalim krajnjim kupcima biti osigurana kontinuirana isporuka toplinske energije, navodi se u priopćenju.

Sve terenske ekipe HEP-Toplinarstva su angažirane na hitnom lociranju i sanaciji puknuća vrelovoda te će uložiti maksimalne napore da radovi završe u najkraćem roku, poručuju iz te tvrtke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije