Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet suza za Zlatka Bočkala

Nakon dvije godine, koncert amaterskih zborova ponovno uživo u Parku Maksimir

10.04.2022.
u 11:00

Koncert se održava kao sjećanje na predsjednika Udruge invalida rada Zagreba (UIR Zagreba), gospodina Zlatka Bočkala, profesora psihologije.

Mala pozornica Parka Maksimir odjekivat će glazbom. Nakon dvije godine u on-line formi, koncert "Pet suza za Zlatka Bočkala", ponovno će se održati u živo, i to u srijedu od 17 do 19 sati. Riječ je o koncertu pjevačkih amaterskih zborova, pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva skladatelja i Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, a  koncert se održava kao sjećanje na predsjednika Udruge invalida rada Zagreba (UIR Zagreba), gospodina Zlatka Bočkala, profesora psihologije.

- Gospodin Zlatko Bočkal, kako i priliči optimističnoj osobi, bio je velik zaljubljenik u glazbu i stoga je upravo nastup amaterskih pjevačkih zborova najbolji način da gospodinu Bočkalu, na dan njegova rođenja, izrazimo zahvalnost za sav optimizam i pozitivnu energiju koje nam je nesebično i s veseljem darivao. Pjevački zborovi koji će 13. travnja nastupiti u Maksimiru su glazbeni sastav folklorne skupine UIR Zagreba, pjevački zborovi "Zrele trešnje", "Žumberčanke", "Bosana", KUD "NikolaTesla" i Zagrebački orkestar ZET-a. - poručuju iz UIR Zagreba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije