Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan potez

Domenica najavila koncert u Areni Zagreb osam godina unaprijed: 'Vjerujem u bolju budućnost'

Foto: Instagram
1/19
08.04.2022.
u 11:32

– Svakako imamo posla oko toga. Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti – istaknula je za InMagazin.

Pjevačica Domenica Žuvela (29) rezervirala je zagrebačku Arenu za svoj veliki koncert. Radi se o koncertu koji bi se trebao održati 8. studenoga 2030. godine, odnosno na njezin 38. rođendan. Za InMagazin objasnila je iz kojeg razloga je najavila koncert osam godina unaprijed.

- Nekako sam uvijek bila optimista i vjerujem u bolju budućnost. Ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje, nešto svjetlije i pozitivnije - kazala je Domenica. Pjevačica je istaknula da će na tom koncertu sigurno pjevati i neke pjesme koje još nisu ni napisane.

– Svakako imamo posla oko toga. Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti – rekla je.

Domenica kaže da zna da je trenutno na dobrom putu s karijerom, a koncert koji planira održati joj je misao vodilja s kojom nastavlja stvarati nove pjesme i albume.

Inače, Domenica je za svoj album prvijenac 'Ćiribu ćiriba' dobila Porina za najbolji album zabavne glazbe, a svojim pjesmama osvojila je srca publike. Neke od pjesama koja publika rado pjevuši su: 'Vidi se iz Aviona', 'Ljubavna limunada', 'Nema te svit' i mnoge druge. 

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije