Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasuli EMSC komentarima

Lagano podrhtavanje sinoć zabrinulo Zagrepčane: Bilo je kao grmljavina, duboka i jaka

potres
EMSC
03.08.2020.
u 09:02

U komentarima je bilo i onih koji su kazali da ništa nisu osjetili

Dio Zagrepčana jučer navečer osjetio je potres koji je prema EMSC-u bio 1,2 po Richteru. Strah se uvukao pa su zabrinuti građani ostavili brojne komentare. Potres je bio 9 kilometara sjeveroistočno od Zagreba.

Inače se potres takve magnitude vjerojatno ne bi ni zabilježio, ali zagrebačko područje posljednjih je mjeseci osjetljivo i na slabije potrese pa ne čudi da je i sinoć više od 350 građana ostavilo komentar na EMSC-ovoj aplikaciji.

"Lagano podrhtavanje, užasan zvuk", jedan je od komentara. "Sjeverna Dubrava 23.29 sati 2 sek grmljavine slabe i malo zatreslo to je 1 stupanj", napisao je jedan Zagrepčanin.

"Mislila sam da je na zgradi netko jače vrata zalupio", napisala je jedna žena. "Tutnjava i dosta se zatreslo", napisao je čitatelj iz Granešine.

"Kratka, zvučna grmljavina.... duboka i jaka...", napisao je stanovnik Maksimira.

U komentarima bilo je i onih koji su kazali da ništa nisu osjetili. "1.2 nista se ne osjeti.... A ovi što pišu gluposti samo čitam i ne vjerujem koliko mogu biti glupi", napisao je jedan komentator.

Ključne riječi

Komentara 14

MM
Marljivi mrav
09:33 03.08.2020.

U našoj zgradi se jače osjeti kad netko prdne. To je bar 2 😂

EE
eem
11:28 03.08.2020.

Dragi moji komentatori, nije za za*ebanciju, nemate pojma koliko se danas (nakon potresa) osjeti štemanje četiri haustora niže u odnosu na prije potresa. Vi koji niste iz Donjeg Grada "skočili" ste na plan obnove, a mi smo s obnovom već krenuli. Vlastitim novcem. U zajedničke dijelove objekta već smo prije potresa uložili milijune. 3 milijuna u 20 godina. Uredno smo plaćali osiguranje. Osiguranje potresa ne pokriva štetu ispod 6 stupnjeva. Plaćamo i osiguranje od poplava, ni to ne možemo aktivirati. Fakat niste okej jer niste svjesni da vam Donji Grad 100% višom komunalnom naknadom plaća infrastrukturu vaših kvartova. Sve nam je skuplje, i voda/odvodnja, i smeće, parking itd. Naši roditelji i djedovi su samodoprinosima izgradili čitavu Jugu, mi 25 g plaćamo ono što vi ne plaćate. Iz našeg proračuna obnavljaju se nekakva sela gdje korisnici niti ne stanuju (Gunja, zaleđe Dalmacije, otoci, autoputevi itd.) Već ste veliki dio starosjeditelja istjerali s djedovine, pa dajte nemojte i nas potjerati!

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
12:43 03.08.2020.

Nek trese na obljetnicu..Sad smo svoji na svome...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije