Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidat SDP-a

Klisović: 'U Soblincu je Grad izgradio nove ceste, a zaboravio na kanalizaciju'

Konferencija za medije kandidata za zagrebačkog gradončelnika Joška Klisovića
Zoe Sarlija/PIXSELL
27.04.2021.
u 19:04

Joško Klisović posjetio je Soblinec te upozorio na nedostatak kanalizacije, ali i najvaio projekt uređenja šetnice uz jezero Bajer

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović obišao je Soblinec i građanima prezentirao svoje prioritete te upozorio na probleme ovog dijela grada, zbog kojih se stanovnici osjećaju kao građani drugog reda. 

-U ovom dijelu grada nema kanalizacije. Kod svake malo jače kiše Soblinec, nažalost, pliva u fekalijama. To je nedopustivo u Gradu Zagrebu i nedopustivo je da takvu torturu prolaze ovi građani - rekao je Klisović. 

Ne samo da kanalizacija nije uređena i nepostojeća je, nego je Grad organizirao i pražnjenje septičkih jama za 250 kuna, da bi onda za 500 kuna predao pražnjenje jama privatnom koncesionaru. Opet dolazi do pogodovanja privatnicima nauštrb građana Soblinca, upozorio je Klisović.

Ističe kako je cestovna infrastruktura obnovljena prošle godine, ali nikome u gradu nije palo na pamet da iskoristi trenutak i napravi kanalizacijsku mrežu. Nove ceste će se morati rušiti kako bi se ona napravila. 

Naveo je i kako je potrebno urediti šetnicu kod Sportsko-rekreacijskog centra i jezera Bajer. Ne postoje niti šetnice niti objekti gdje bi građani mogli provoditi vrijeme s obiteljima ili se rekreirati. To ne zahtjeva puno novca, nego samo dobru volju gradskih vlasti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije