Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peticija

HNS: Preuredite društveni dom u vrtić

vrtic
07.06.2010.
u 19:55

U peticiji koju su počeli prikupljati i koju će predati gradonačelniku zahtijevaju da sljedeće godine osigura novac za radove na vrtiću.

Neuređeni društveni dom u Maloj Buni uredite i u njemu otvorite dječji vrtić – tako vlastodršcima poručuju haenesovci iz ogranaka u Šiljakovini i Buni.

U peticiji koju su počeli prikupljati i koju će predati gradonačelniku zahtijevaju da ove godine osigura novac za dokumentaciju, a sljedeće pak novac za radove kako bi se vrtić otvorio 2011. godine.

– U tom društvenom domu nema nikakvih sadržaja, i smatramo da će se manje novca potrošiti na adaptaciju nego gradnju potpuno novog vrtića – kaže Senka Gjurašin, voditeljica akcije.

Kako kažu pokretači peticije, prenamjenom društvenog doma u dječji vrtić osiguralo bi se mjesta za sedamdesetak mališana, čime bi se riješio problem smještaja za djecu s područja Kozjače, Šiljakovine, Velike i Male Bune te Ključić Brda i tako rasteretili vrtići u gradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije