Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb vrtić kakav zaslužuju

HNS: Preuredite društveni dom u vrtić

U peticiji koju su počeli prikupljati i koju će predati gradonačelniku zahtijevaju da sljedeće godine osigura novac za radove na vrtiću.
07. lipnja 2010. u 19:55 0 komentara 19 prikaza
vrtic

Neuređeni društveni dom u Maloj Buni uredite i u njemu otvorite dječji vrtić – tako vlastodršcima poručuju haenesovci iz ogranaka u Šiljakovini i Buni.

U peticiji koju su počeli prikupljati i koju će predati gradonačelniku zahtijevaju da ove godine osigura novac za dokumentaciju, a sljedeće pak novac za radove kako bi se vrtić otvorio 2011. godine.

– U tom društvenom domu nema nikakvih sadržaja, i smatramo da će se manje novca potrošiti na adaptaciju nego gradnju potpuno novog vrtića – kaže Senka Gjurašin, voditeljica akcije.

Kako kažu pokretači peticije, prenamjenom društvenog doma u dječji vrtić osiguralo bi se mjesta za sedamdesetak mališana, čime bi se riješio problem smještaja za djecu s područja Kozjače, Šiljakovine, Velike i Male Bune te Ključić Brda i tako rasteretili vrtići u gradu.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.