Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova akcija

U DV-u Kolibri počeli radovi, stižu i igračke

DV Kolibri (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/3
Autor
Mateja Šobak/VLM
11.07.2013.
u 17:00

Potpuno će se obnoviti šest prostorija za djecu u vrtiću. U obnavljanje uključili su se svi, od teta do majstora profesionalaca

Bojanje zidova, postavljanje parketa, popravljanje rupa nastalih od prokišnjavanja... radovi u Dječjem vrtiću Kolibri u Dubravi u punom su jeku. Vrtić je to koji su građani i stručni žiri odabrali za obnovu u Večernjakovoj akciji “Pružimo im vrtić kakav zaslužuju”, a Večernji list uz generalnog partnera Inu i partnere Konzum, Hypo-Alpe-Adria-Bank, Chromos, Belinku, DIP Karlovac, Uslugu Pakrac, Stribor i Kova obećao preurediti. 

– Svi rade dobro. Neki dan dečki su ostali i do 19 sati, samo kako bi uspjeli ukloniti sav stari parket u sobama, da mogu početi krečiti – pohvalila je radnike tvrtke SDMS d.o.o. ravnateljica Kolibrija Vesna Aralica koja je i sama vrlo uzbuđena zbog preuređenja. 

Zidovi će, kaže, biti žuti, a unijet će se i malo ljubičaste kako bi prostorije bile što ugodnije najmlađima. 

– Uvijek poslušamo ravnateljicu. Ipak je ona ovdje šefica – šali se Boris Kaurinović, koji s kolegama sobe pretvara u prave male sunčanožute oaze. Posla ima, kažu radnici, ali svakog dana tete im ponude kavicu i vrtićki ručak pa vrijeme rada prođe brzo, uz zabavu. A ne rade u vrtiću samo profesionalci. I tete su se primile posla. – Kako oni uređuju prostorije, tako mi radimo “generalku”. Glancamo igračke i pripremamo da sve bude što prije gotovo – govori ravnateljica Aralica u čijem su vrtiću trenutačno dvije skupine djece premještene k drugim grupama jer se njihove sobe uređuju. Kad te dvije sobe budu gotove, djeca se sele u njih, a radovi se nastavljaju u drugim prostorijama. Ukupno će ih se urediti šest. A djeca će dobiti i antistresnu podlogu za dvorište, tri sprave na opruge, veliku ljuljačku s dva sjedišta te igračke za sve dobne skupine. 

– Ako se radovi nastave ovim tempom, vrtić će uskoro biti kao nov – zaključila je ravnateljica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije