Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kova d.o.o. - Hrvatska proizvodnja europske kvalitete

KOVA  (1)
KOVA
PR
Autor
PR članak
18.07.2013.
u 11:20

Proizvodni program sastoji se od proizvoda za zaštitu okoliša, opreme za dječja igrališta, urbane opreme, čeličnih konstrukcija za auto industriju, te stambenih kontejnera i kioska.

Tvrtka KOVA osnovana je 1983. godine kao obrtna djelatnost, da bi transformacijom hrvatskog gospodarstva 1990. godine nastavila obavljati svoju djelatnost kao društvo s ograničenom odgovornošću. Broji 55 zaposlenih, a svoju djelatnost ostvaruje na 5 000 m² poslovnog prostora u Mraclinu.

Proizvodni program sastoji se od proizvoda za zaštitu okoliša, opreme za dječja igrališta, urbane opreme, čeličnih konstrukcija za auto industriju, te stambenih kontejnera i kioska. Potpuno smo tehnički i kadrovski opremljeni za proizvodnju navedenih, a isto tako i njima sličnih proizvoda.

Programom opreme za dječja igrališta kojega smo uveli 1995. godine korak po korak osvajamo hrvatsko tržište, s namjerom znatnog povećanja obujma proizvodnje i tržišnog udjela.

Svijesni smo činjenice da je za opstanak na tržištu potrebno konstantno inzistirati na razvoju, obradi tržišta i poboljšanju organizacije, pa stoga u tom smjeru i koncipiramo našu poslovnu politiku i ciljeve. Svoju budućnost temeljimo na konstantnom razvoju kadrova i tehnologije proizvodnje, agresivniji nastup na domaćem i stranim tržištima, te povećanje obujma proizvodnje uvođenjem novih proizvoda i proširivanjem obujma već postojećih programa.

Tvrtka prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka aktivno uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini. Želimo da naši proizvodi našim kupcima budu sinonim za sigurnost i kvalitetu.

Kova d.o.o. se pri izboru projekata koje će sponzorirati ili donirati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva.

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima Kova d.o.o. nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, te projektima važnima za lokalne zajednice u kojima Kova d.o.o. djeluje.

Odnosimo se s poštovanjem i dostojanstvom i razvijamo svoje sposobnosti. Očekujemo da svi na sebe preuzmu svoje odgovornosti i djeluju u skladu s visokim standardima. Pouzdamo se jedni u druge za bolji uspjeh zajednice.

Cijenimo, pružamo izazove i nagrađujemo.

Više informacija možete pronaći ovdje

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?