Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok nije bilo Bandića

Stojak (HNS) najaktivniji u pola godine Skupštine, bandićevci šutjeli

Tomislav Stojak
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
20.04.2015.
u 13:00

Bandić je do sada propustio četiri sjednice Gradske skupštine. Članovi njegove liste nisu za to vrijeme bili aktivni u raspravi

I dok će gradonačelnik Milan Bandić u utorak, 28.travnja prvi put od pritvaranja i pokretanja istraga sudjelovati u radu Gradske Skupštine, već sada je odlučio – na nadolazećoj sjednici neće se raspravljati o odluci davanja u zakup i na drugo korištenje javnih površina.

Predloženu točku dnevnog reda povukao je pa je ta rasprava do sada prolongirana već treći put – dva puta na samim sjednicama i sada odlukom Milana Bandića.

I dok skupštinari očekuju aktualac, gradonačelnik Milan Bandić do sada je ukupno propustio četiri sjednice Gradske skupštine u kojima su najaktivniji u raspravama bili članovi oporbenih stranaka, a oni s liste Milana Bandića nisu se trudili sudjelovati.

Tako je najaktivniji za Bandićeva odsustva bio HNS-ov Tomislav Stojak koji je sudjelovao u dvadesetak rasprava, a odmah iza njega slijede Zvane Brumnić (SDP) i Zoran Piličić (iz kluba HDZ, HSP AS i BUZ-a) koji su sudjelovali u ukupno 17 rasprava.

Šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić u rasprave se u četiri sjednice upuštao šesnaest puta, jednako kao i njegova stranačka kolegica Silva Žele, dok je HDZ-ov Mario Župan zastupnik s najviše povreda poslovnika.

Zastupnica Vida Demarin, zbog koje je, kako se barem navodi, Bandić drugi put pritvoren sudjelovala je na dvije sjednice Gradske skupštine, a onda podnijela ostavku i na mjesto zastupnice i na mjesto u skupštinskom Odboru za zdravstvo i Odboru za međugradsku i međunarodnu suradnju u čijem je radu sudjelovala.

Svoj mandat odmah po ostavci aktivirala je i Sandra Švaljek, a nova sjednica bit će prvi susret bivših suradnika.

>>Gdje još rade i zarađuju zastupnici u zagrebačkoj Gradskoj skupštini

>>Nakon šest mjeseci na sjednici i gradonačelnik Milan Bandić

Komentara 4

VI
Vito
08:28 21.04.2015.

bandićevci šutjeli _____________ kome još nije jasno da su to isključivo dobro plaćeni statisti kojima grad zagreb služi za lagodan i bezbrižan odmor od posla i odbra oklina za čekanje mirovine?????

Avatar liquidsky
liquidsky
10:26 21.04.2015.

Zar je čudno što su šutjeli? Bandić ne trpi ljude koji imaju vlastito mišljenje, posebice ako ga izriču. Pravi bandićevac nema što reći, samo izvršavati što gazda kaže. Čim netko od njih pokaže da se ne slaže s gazdom, gazda mu uruči šup-kartu. Šutnja znači da ih je Bandić s pravom izabrao "u svoj tim". Zna on tko mu treba za "projekte i upravljanje".

KR
krizevcifranc
09:48 21.04.2015.

Ja samo kažem, dragi zagrebčani Bandić je vaša slika i prilika, pa uzdravlje vam bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije