Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradska skupština

Nakon šest mjeseci na sjednici i gradonačelnik Milan Bandić

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.04.2015.
u 11:30

Na dnevnom redu nalazi se dvadesetak točaka, a raspravljat će se o izmjenama Prostornog plana i izmjenama GUP-a

Dvadesetak točaka dnevnog reda naći će se na idućoj sjednici Gradske skupštine 28. travnja.

Točke na sjednici Predsjedništva predložila je jedina preostala zamjenica gradonačelnika Milana Bandića Vesna Kusin jer je gradonačelnik, iako mu je ukinuta zabrana obnašanja gradonačelničke dužnosti, odlučio “zaobići” sjednicu budući da ni sam nije siguran tko su ljudi s kojima može, a s kojima ne smije razgovarati.

– Sjednica je trajala 15 minuta i prijedlog dnevnog reda jednoglasno je prihvaćen – poručio je Darinko Kosor, predsjednik Skupštine.

Tako će skupštinari, nakon što im je za aktualnog sata na pitanja odgovarala bivša zamjenica Sandra Švaljek, kojoj je mandatno povjerenstvo odobrilo aktiviranje mandata, pa će 28. travnja na sjednicu Skupštine doći kao nezavisna zastupnica, na aktualnom satu odgovore tražiti najvjerojatnije od samog gradonačelnika Bandića.

Sve do ponedjeljka ostavljen je rok da se na dnevni red uvrsti i odluka o Sveticama, koja je na Predsjedništvu prijavljena već treći put, jer još uvijek nisu riješeni odnosi na relaciji Grad Zagreb i Zagrebačka nadbiskupija. Na dnevni red uvršten je prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Prostornog plana, prijedlog odluke o izmjenama Odluke o izradi izmjena i dopuna GUP-a kao i prijedlog zaključka o kupnji nekretnine za gradnju Spojne ulice između Zlatarske i Ivanečke ulice.

Komentara 21

Avatar Honduras
Honduras
11:53 15.04.2015.

"Točke na sjednici Predsjedništva predložila je jedina preostala zamjenica gradonačelnika Milana Bandića Vesna Kusin" - jedina preostala? od koliko njih - 20? ovaj novinar očito ima problema sa elementarnim pojmovima hrvatskog jezika. "jedina" se ne može koristiti ako se radidi o samo dvije osobe. to se uči u pučkoj školi...

DU
Deleted user
12:01 15.04.2015.

Ko koga tu jvara da mi je znati?

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
11:57 15.04.2015.

Jel bio i kod Jasne Omejec , da odnese kolače?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije