Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adventski kotač

FOTO Bio je najavljivan kao najveća atrakcija ZG adventa, nije se zavrtio ni jedan krug, a sad ga rastavljaju

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/15
13.01.2023.
u 16:13

Kotač će razmontirati i servisirati, a planiraju ga u sklopu nekog drugog događaja vratiti u Zagreb.

Zimska zemlja odnosno Winterland s ostatkom zagrebačkog adventa zatvorio je vrata 7. siječnja, no neke su atrakcije stale puno prije, odnosno nisu ni krenule. I dok je zabavni park Winterlanda razveselio Zagrepčane, pogotovo one najmlađe, kotač koji se okreće, a koji je najavljivan kao najveća atrakcija, ne samo te lokacije, već i cijelog adventa nije proradio ove godine.

Postavljen je, podsjetimo, u Parku dr. Franje Tuđmana, ima 24 poluotvorene kabine te je posjetiteljima trebao pružiti “veličanstven pogled na Zagreb”. Jedan krug trebao je trajati oko deset minuta, a svaka kabine, inače, može primiti do pet osoba.

Iz tvrtke Fest d.o.o., koja je organizirala Winter park, javili su da je tvrtka od koje su naručili kotač “neprofesionalnom isporukom” u transportu “oštetila strujne ormare i elektroničke sklopove”. Da je došlo do oštećenja, otkriveno je tek kad je kotač montiran i kada su pokušali pokrenuti upravljanje i rasvjetu.

1/15

"Originalni oštećeni dijelovi su vrlo specifični i nismo ih uspjeli dobaviti u tako kratkom roku, a zamjenski nisu odgovarajući”, poručuju iz Festa te napominju da imaju i drugi panoramski kotač koji “radi uredno i bez problema".

Kotač će razmontirati i servisirati, a planiraju ga u sklopu nekog drugog događaja vratiti u Zagreb.

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
16:54 13.01.2023.

Poslovni potez stoljeća, lova legla, a kotač se ni okrenuo nije, tak to ljevaki delaju,

MO
modovisisajteMaraschino
17:21 13.01.2023.

vrte oni pare... to se okreće velikom brzinom

KT
KTM
17:39 13.01.2023.

Ma bitno da se lova okreće.Jbš kotač.Senf je svoj dio kolača razvrtel.Kuhano vino i čaj 48kn. Pa jbt kaj ti je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije